fbpx

Tepih Servis Popust – Ta-Ne

Adresa: 011/2670-397, 063/7421-082
Telefon:
Goce Delčeva 37, Novi Beograd
Radno vreme: svaki dan od 08-20h
Internet:
 www.tepihservistane.rs 


Za sve korisnike Penzionerske Popust Kartice, Tepih servis Ta-Ne (Novi Beograd )odobrava 10% popusta na sve usluge.


Tepih servis Ta-Ne:

 

PRANJE I SUŠENJE TEPIHA
Pranje tepiha vrši se najsavremenijim mašinama koje brzo i efikasno uz efektivnu upotrebu sredstava za čišćenje i uklanjanje fleka, dubinski tretiraju svaki milimetar Vašeg tepiha. Posebno prilagođene četke koje se u procesu pranja koriste, sastav i pritisak koji stvaraju, prilagođene su tako da odgovaraju svakoj vrsti tepiha, svih vrsta i debljina. Na taj način, kvalitet vlakana i struktura Vašeg tepiha ostaju potpuno očuvani, a da su pri tome otklonjene sve nepravilnosti i nečistoće koje nastaju njegovom upotrebom.
Nakon procesa dubinskog pranja, tepisi se smeštaju u posebno opremljenu komoru za sušenje, koju čine moderni sistemi i mašine za izbacivanje toplog vazduha. Uslovi u komori su prilagođeni tako da je mogućnost pojavljivanja vlage apsolutno otklonjena.

Kada je osušen svaki milimetar Vašeg tepiha, mašine za četkanje, blago i temeljno uklanjaju sva dodatna nepripadajuća vlakna i materijale, čime se jos više osvežava izgled Vašeg tepiha.

 

OPŠIVANJE TEPIHA I ZAMENA RESA
Opšivanje tepiha i zamena resa je još jedan vid kako pomažemo da Vaši tepisi opet povrate sjaj. Ukoliko su ivice iskrzane, viri konac, hoćete da skinete rese ili se pocepao tepih. Ne brinite mi ćemo to rešiti. Sečemo i opšivamo tepihe po vašoj želji, čime ćemo vizuelno vratiti stari sjaj tepiha. Ukoliko su vam se rese iskrzale, ili na bilo koju drugi način oštećene i to ćemo Vam rešiti. Zamenu resa (vunenih, pamučnih, svlenih) vršimo na Vaš zahtev kako bismo opet vratili osmeh na Vaša lica.

 

DUBINSKO PRANJE NAMEŠTAJA
Tepih servis TA – NE svim svojim korisnicima nudi i dubinsko pranje nameštaja, svih vrsta i sastava, bilo da je reč o mebliranim materijalima, bilo da je u pitanju nameštaj od kože. Posebno prilagođene mašine i upotreba hemijskih sredstava sa sertifikacijom o zdravstvenoj ispravnosti, omogućiće Vašem nameštaju dugoročniju upotrebu i vratiti zaboravljen sjaj i svežinu.
Bilo da je u pitanju salonski namšetaj, fotelja za čitanje, ili bračni ležaj, zahvaljujući našim modernim mašinama, koje uklanjaju svu prljavštinu, alergene, grinje i bakterije iz materijala, kvalitet Vašeg nameštaja je aposlutno očuvan, a izgled bez konkurencije čak i novom nameštaju.
Tepih servis usluge čišćenja nameštaja obavlja i na licu mesta, a dovoljno je samo da nas pozovete i zakažete termin.

 

MATERIJALI ZA IZRADU TEPIHA
Izgled tepiha, dugotrajnost i kvalitet najviše zavise od sastava materijala od koga je tkan. Tepisi se izrađuju od različitih materijala, prirodnih ili sintetičkih, mnogobrojnim tehnikama ručnog ili mašinskog tkanja.
Vuna je prirodni materijal koji se koristi za izradu tepiha, a karakterišu je dugovečnost i lako održavanje. Kada se kombinuje sa sintetičkim vlaknima kao što je najlon ili polipropilen njena trajnost se povećava.
Polipropilen je sintetički materijal koji je u masovnoj upotrebi zbog svoje niske cene. Tepisi tkani od ovog materijala su veoma otporni na fleke, a zbog niskih cena izuzetno pogoduju poslovim prostorima.
Najlon je isto sintetički materijal koji se vrlo aktivno koristi u proizvodnji tepiha. Karakteriše ga izuzetna izdržljivost i otpornost na habanje. Često se koristi u kombinaciji sa drugim sirovinama.

Dodajte vaš komentar

Godišnji plan izleta i putovanja – jun i jul 2022. god.

LETOVANJE GRČKA 2022.god. – GRUPE

Za članove Udruženja Penzionerski servis 10% popusta za naručene proizvode

Tematske ture po Beogradu u oktobru – uz pratnju vodiča