fbpx

Pravila korišćenja

Navedeni uslovi i pravila važe za sve oglašivače i korisnike internet sajta www.penzionerskipopusti.rs.

Molimo vas da pažljivo pročitate dole navedena pravila i uslove korišćenja internet sajta www.penzionerskipopusti.rs. Pristupanjem sajtu i korišćenjem materijala koji je na istom prikazan, smatra se da automatski prihvatate pravila i uslove korišćenja sajta www.penzionerskipopusti.rs.

Pojam „korisnik“ podrazumeva sva lica koja se posetom ovog internet sajta upoznaju sa njegovim sadržajem.

Pojam „podaci“ podrazumeva sve podatke koje partner dostavi internet sajtu www.penzionerskipopusti.rs kao što su baneri, PR tekstovi, itd.


OPŠTA PRAVILA I USLOVI

Internet sajt www.penzionerskipopusti.rs bavi se obezbeđivanjem tehničkih uslova koja omogućavaju forme baze podataka, pretraživanje istih i njihovo prikazivanje kroz rezultate.

Podaci, koji su prikazani kao rezultat pretraživanja, dostavljeni su od strane oglašivača i oni preuzimaju kompletnu odgovornost za njihovu tačnost.

Svi poslovni odnosi, koji su posledica oglašavanja na ovom sajtu, zaključuju se i sprovode bez učešća internet sajta www.penzionerskipopusti.rs i na osnovu toga, ovaj sajt ne odgovara ni za jednu obavezu nastalu iz takvog odnosa.

Izmenu unesenih podataka registrovani partner poslati samo sa neke njegove, kod nas registrovane, imejl adrese ili u pisanoj overenoj formi. Tek nakon provere, ovaj internet sajt pristupiće izmeni već unetih podataka.

U slučaju da dođe do pada sistema, na koji internet sajt www.penzionerskipopusti.rs nema uticaj, oglašivači se slažu da ovaj internet sajt ne odgovara za naknadu štete i da se smatra da je pad sistema posledica više sile.

Internet sajt zadržava pravo da privremeno obustavi mogućnost dodatnih usluga (postavljanje banera, videa, PR tekstova, itd.), ukoliko to prevazilazi tehničke mogućnosti sajta.

Internet sajt www.penzionerskipopusti.rs zadržava pravo raskida bez naknade i povraćaja uplaćenog iznosa za oglašavanje, ukoliko oglašivač dostavi netačne podatke ili se ne pridržava uslova iz svoje ponude.

Završne odredbe
Copyright Penzionerski servis © 2013 sva prava rezervisana.
U slučaju spora nadležan je Privredni sud u Beogradu.
udruženje “Penzionerski servis”

Godišnji plan izleta i putovanja – jun i jul 2022. god.

LETOVANJE GRČKA 2022.god. – GRUPE

Za članove Udruženja Penzionerski servis 10% popusta za naručene proizvode

Tematske ture po Beogradu u oktobru – uz pratnju vodiča