fbpx

Poklon Vaučeri Udruženja

Samo za članove Udruženja Penzionerski Servis

ISKORISTITE POKLON VAUČER UDRUŽENJA

Udruženje Penzionerski Servis nastoji da svojim članovima ponudi raznovrsne i kvalitetne sadržaje uz značajna smanjenja cena u odnosu na cene iz zvaničnih cenovnika davalaca usluga.

Odricanjem agencijskih i subagancijskih i ostalih provizija i prebacivanjem vrednosti tih provizija u popust za članove, Udruženje uspeva da ostvari povoljnije cene, dodatne popuste čak i u situaciji da davalac usluge već daje popust za penzionere.

Kako je Udruženje uspelo da ugovori povoljnije cene za svoje članove, za tu razliku u ceni izdaje POKLON VAUČERE.

POKLON VAUČER izdaje se u dogovoru sa davaocem usluge. POKLON VAUČERI za članove Udruženja Penzionerski Servis nisu vaučeri koje je izdavalo Ministarstvo turizma.

POKLON VAUČER se izdaje članu Udruženja sa plaćenom članarinom za tekuću i godinu u kojoj će koristiti uslugu ili sa članarinom koja se mesečno plaća preko Fonda PIO. POKLON VAUČER se izdaje i punoletnom pratiocu člana Udruženja, ukoliko ga ima, a koji nije član Udruženja.

POKLON VAUČER može koristiti isključivo lice na čije ime je izdat.

Član Udruženja može koristi po jednom terminu jedan POKLON VAUČER. Broj POKLON VAUČERA koji se može izdati istom članu, u toku jedne kalendarske godine, nije ograničen.

POKLON VAUČER se realizuje pri plaćanju, tako što se za vrednost POKLON VAUČERA umanjuje redovna cena iz zvaničnog cenovnika davaoca usluge za konkretan smeštajni objekat, termin i tip usluge.

Vrednost POKLON VAUĆERA u celosti se koristi isključivo u slučaju ukupnog boravka u periodu naznačenom na POKLON VAUČERU. U slučaju skraćenja boravka vrednost POKLON VAUĆERA se proporcionalno umanjuje.

Dva dana uživanja u toploj termalnoj vodi, wellness & spa i svečana večera sa muzikom

Banja Ždrelo – dvodnevni izlet nedelja-ponedeljak 24. i 25.11.2019. god. (dva...

Poseta Muzeju Srpske Pravoslavne crkve – 07.11.2019. god.

Za članove Udruženja Penzionerski Servis 07. novembra 2019. god. u dve...

Kupanje u Banji Kanjiža i obilazak Subotice – izlet 09.11.2019. god.

Nastavljamo da putujemo i da se družimo novi izlet za članove...

Besplatan obilazak muzeja uz stručno vodjenje muzejskih kustosa – oktobar 2019. god.

Za članove Udruženja Penzionerski Servis besplatan obilazak muzeja uz stručno vođenje...