fbpx

Ortopedsko preduzeće – Rudo

Adresa: Bulevar Vojvode Putnika 7, Beograd
Telefon:
011 2650 299
Internet:
 www.rudo.rs 

face


Rudo ortopedska pomagala

Svim korisnicima Penzionerske Popust Kartice omogućen je besplatan pregled stopala i konsultacija sa stručnim osobljem. Osim pregleda, omogućeni su i sledeći popusti:

15 % popusta na sledeće proizvode iz Rudo asortimana: ortopedska obuća, ulošci od evaluksa po meri, separatore po meri, kratki ulošci ( šifre g13,g14), sportski ulošci po meri, pojas za pravilno držanje leđa, mideri ( TLSO MIDER, LSO mider) , pojasevi (za herniju, pojas sa otvorom za stomu, pojas za utopljavanje), mekani okovratnik, štapovi sa tri i četiri tačke oslonca, čelična hodalica (J18), Toaletna stolica sa i bez točkića.

10% popusta na: silikonski program uložaka, aluminijumske hodalice, ortoze i bandaže proizvođača Miller i MCDavid, antidekubitalni program dušeka i jastuka, nastavci za toaletne šolje,Maxis medicinske čarape.

– za grudne proteze se ne odobrava popust.

Za detaljan spisak svih prodajnih mesta, kliknite ovde.

Ortopedska pomagala Rudo:

Ortopedsko preduzeće Rudo a.d.je osnovano 1919 godine i predstavlja najstariju i najveću kompaniju iz oblasti ortopedije na području jugoistočne Evrope. sa sedištem u Beogradu u ulici Bulevar Vojvode Putnika broj 7. Naš poslovni princip je društveno odgovorno poslovanje i pacijent na prvom mestu. Stalno proširujemo prodajnu mrežu kako bi se približili što većem broju naših korisnika. Trenutno imamo deset maloprodaja u Republici Srbiji. Tokom 2008 godine potpisan je ugovor sa ovlašćenom agencijom za uvođenje ISO standarda i sertifikacija proizvoda iz Rudo programa za CE znak, što predstavlja još jedan dokaz kvaliteta naših poizvoda (rudo ortopedska pomagala).

Rudo je specijalizovano za proizvodnju, prodaju I servisiranje svih vrsta ortopedskih pomagala. Raspolaže proizvodnim kapacitetima, znanjima i kvalifikovanim kadrovima koji su u stanju da pomognu korisnicima ortopedskih pomagala u svakom trenutku. Tokom svog postojanja, RUDO je razvio specifičnu neserijsku proizvodnju prilagođenu svakom korisniku što predstavlja razliku u odnosu na druge proizvođače. Korišćenjem ortopedskih pomagala kompanije RUDO, osobe sa invaliditetom se vraćaju obavljanju radnih i drugih životnih funkcija.
Naš medicinski program je dostupan kako korisnicima zdravstvenog osiguranja tako i onima koji nisu osigurani ili ne ostvaruju pravo na pomagala.

U okviru medicinskog programa, RUDO nudi: anatomsko korektivnu obuću, sportske i ortopedske uloške, korektivne i medicinske ortoze, medicinske čarape, proteze, ortopedsku obuću, pomoćna sredstva za hodanje, invalidska kolica i toaletni program, medicinsku galanteriju i antidekubitni program.
Rudo je definitivno najveći i najpoznatiji brend koji Srbija ima u oblasti ortopedije i to se ogleda kroz tradiciju uspešnim bavljenjem ovim poslom skoro čitav jedan vek.

Dodajte vaš komentar

Termini za grupe za Lukovsku banju sa cenama za članove Udruženja

Za članove Udruženja Penzionerski servis Termini za Lukovsku banju sa obezbeđenim...

Termini za grupe za Prolom banju sa cenama za članove Udruženja

Za članove Udruženja Penzionerski servis Termini za Prolom banju sa obezbeđenim...

Godišnji plan izleta u 2020. god. za članove Udruženja Penzionerski servis

(radi zaštite kvaliteta izleta broj mesta po svakom pojedinačnom izletu je...

Dva dana uživanja u toploj termalnoj vodi, wellness & spa i svečana večera sa muzikom

Banja Ždrelo – dvodnevni izlet nedelja-ponedeljak 24. i 25.11.2019. god. (dva...