fbpx

Korekt – centar za stopala

Adresa:Bulevar Oslobođenja 235, Beograd, 11000
Telefon:
011 / 408 – 99- 88, 060 / 408 – 99 – 88
Internet:
www.korekt.rs face

 


Korisnici Penzionerske Popust Kartice imaju 25% popusta na preglede i 15% popusta na uloške iz programa Spenco RX.Korekcija stopala Korekt:

Centar za stopala KOREKT otvoren je za sve koji žele da uz stručan pregled, adekvatan savet i proverene proizvode preventivno spreče nastanak ili koriguju već nastali problem sa stopalima i poboljšaju kvalitet svog života.

To se naročito odnosi na ljude koji rade poslove koji zahtevaju dugotrajno stajanje, pešačenje, što može dodatno ubrzati nastanak određenih problema sa stopalima. Uz naše uloške i ostale proizvode namenjene zdravlju stopala možete neometano i efikasno obavljati svoj posao, a bolovi, umor i otoci postaju prošlost. Korekcija stopala je naš zadatak.
Isto tako, mogu nam se obratiti svi kod kojih su se simptomi određenih problema sa stopalima već pojavili: spušteni svodovi, bolovi i pojačan umor u stopalima i nogama, problemi na nekom delu kičmenog stuba, petni trn, sklonost čestom povređivanju stopala, čukljevi, kurje oči, učestale gljivične i bakterijske infekcije, plikovi, žuljevi, dijabetičari, trudnice, stariji građani, žene koje provode veliki deo dana na štiklama. Ulošci za obuću preporuka su svih ortopeda, fizijatara i kiropraktičara kao obavezno pomoćno sredstvo u saniranju neke od povreda kičme, nogu i stopala. Nošenje uložaka u ovom periodu značajno ubrzava period oporavka.

Posebno smo fokusirani na deformitete stopala kod dece kod kojih je vreme ključni faktor u rešavanju problema, a svaki nerešen problem može imati dalekosežene posledice u odraslom dobu – nepravilno držanje, “kriva kičma”, bolovi i umor u nogama, otežano bavljenje sportom, česte povrede… Sve to može se sprečiti ukoliko se problem prepozna i koriguje na vreme. Dečiji ulošci ArchAngels pokazali su odlične rezultate u prevenciji i korekciji tabana kod dece u celom svetu, a sada su dostupni i vašoj deci u Centru za stopala Korekt. Njihovom upotrebom svaka obuća postaje funkcionalna i zdrava.

Posebnu pažnju posvećujemo stopalima profesionalnih i rekreativnih sportista. Naime, stopala sportista posebno su sklona povredama i deformacijama zbog prevelikog opterećenja kojima se izlažu pri treninzima i takmičenjima. Nakon pregleda stopala, analize 3D skenerom i potpunog uvida u stanje stopala, uz uloške najprodavanijih svetskih proizvođača, možete povećati performanse, smanjiti bol i umor tokom treninga, ubrzati oporavak nakon povreda.

 

Dodajte vaš komentar

Godišnji plan izleta i putovanja – jun i jul 2022. god.

LETOVANJE GRČKA 2022.god. – GRUPE

Za članove Udruženja Penzionerski servis 10% popusta za naručene proizvode

Tematske ture po Beogradu u oktobru – uz pratnju vodiča