fbpx

Iskustva korisnika

 

Nedavno sam saznala za ovu popust karticu i krivo mi je što je ranije nisam koristila. Meni mnogo znači svaki popust a najviše za zdravu hranu.

Milanka Sredojević, Beograd

 

” Kao neko ko je na rukovodećim pozicijama proputovao mnogo i video sveta, želim da vas pohvalim i ponudim se da pomognem sa svojim iskustvom i znanjem u slučaju da Vam je to potrebno i to besplatno jer mi penzionerska popust kartica izgleda kao nešto što nisam video nigde osim u Srbiji i to mi se jako dopada!”

Popović Vladimir, dipl ecc.

 

Iako sam skeptična osoba po prirodi i veoma sam obazriva, odlučila sam da naručim karticu i tek kada sam je dobila u ruke zajedno sa svim materijalima, videla sam koliko nam je svima trebalo nešto ovako. Puno vas pozdravlja i želi mnogo uspeha, vaša Nada

Nadežda Dačić, Beograd

 

Jako sam se obradovao kada sam video da neke proizvode mogu da kupujem sa popustom. Za vas sam saznao u prodavnicama Perutnine Ptuj a njihov sam verni kupac već dugi niz godina.

Janko Dalipagić, Novi Sad

 

Dragi moji, mnogo sam srecna kada izvadim moju penzionersku popust karticu i pokazujem poznanicima, cak i kad ne ostvarujem popust. Konacno da neko stvarno misli na nas a ne samo da se pricaju prazne price i obecanja kao sto sam navikla da slusam zadnjih 20 godina. Znajte da sam vas preporucila mnogima i ima da nastavim to da radim dok sam ziva i zdrava

Miroslava Karan Markovic, Novi Becej

 

Dobar dan, moje ime je Jovana Gaćeša i penzionerka sam iz Beograda, već dugih 15 godina. Želim da pohvalim vaš trud i rad i da vam se ovim putem zahvalim jer sa penzionerskom karticom mesešno uštedim mnogo više nego što je iznos članarine. Ja na karticu gledam kao na poklon tako da od uštedjenog novca sebe i svog supruga jednom mesešno mogu da počastim nekom predstavom u pozorištu gde takodje imamo veliki popust tj kartu upola cene. Još jednom, hvala.

Milan i Jovana Gaćeša, Beograd

 

Cao, ovo vam pise Marija sa Vozdovca u ime svoje bake, Marijane Novakovic. Ona ne koristi kompjuter a telefonom ste joj rekli da vam misljenje uvek moze poslati preko interneta, pa me je zamolila da ja to uradim a ona vam porucuje sledece: Hvala vam na ljubaznosti. Mozda sam postavila neprimerena pitanja ali ljudi na telefonu su bili jako ljubazni i strpljivi onako kako to vise niko nije prema nama starima. Dobila sam sve, za mene bitne informacije a karticu nestrpljivo ocekujem da stigne….

Marijana Novakovic, Vozdovac

 

Tematske ture po Beogradu u oktobru – uz pratnju vodiča

10.10.2020. SUBOTICA, PALIĆ, VINARIJA ZVONKO BOGDAN- Vinskim putem

Za članove Udruženja Penzionerski servis Nastavljamo da putujemo i da se...

Izleti u oktobru 2020. za članove Udruženja Penzionerski servis

Mesečni plan aktivnosti za Oktobar za članove Udruženja Penzionerski servis

Plan je podložan eventualnim izmenama Način prijavljivanja i kontakti za pojedine...