fbpx

Auto delovi popust – Auto S

Adresa: 011 3290 774, 063 227 380, 064 110 49 71
Telefon:
Cvijićeva 71, Beograd
Internet:
 www.autosbmw.co.rs 


Za sve korisnike Penzionerske Popust Kartice, Auto “S” odobrava 10% popusta za sve rezervne delove za sva vozila prilikom gotovinskog plaćanja. Popust se ne odnosi na artikle koji su već na popustu. Osim ovoga,odobravamo  i 5 % popusta na polisu obaveznog osiguranja prilikom registracije automobila.


popusti za auto delove

 

Auto delovi popust:

 
O nama:
Auto S je osnovan 1997. godine u Beogradu. Prvih 12 godina bavili smo se prodajom auto delova samo za BMW vozila. Osluškujući potrebe naših mušterija iz komšiluka, odlučili smo da dopunimo naš asortiman i auto delovima za ostale marke automobila.Ukoliko nemate svog majstora i potrebna Vam je ugradnja auto delova koje kupite kod nas,imamo i majstora koji će to uraditi po korektnim cenama.Kako bi i dalje išli u korak sa potrebama naših mušterija, od jula meseca ove godine se bavimo i registracijom vozila.Dakle, pored toga što kod nas možete kupiti auto delove za sve marke automobila, obaviti servis i ugradnju, takođe možete uraditi i kompletnu registraciju vozila, osiguranje, tehnički pregled sa nalepnicom, bez odlaska u policiju.Tu smo i da za Vas, po potrebi, a po korektnim cenama, odradimo sve prateće poslove oko registracije: ugovore o kupoprodaji automobila, ovlašćenja, odlazak u MUP radi podnošenja zahteva a potom i preuzimanje nove saobraćajne dozvole, tablica, nalepnice, uz ovlašćenje koje se overi kod notara, koji je takođe u blizini naše radnje.

Trudili smo se u proteklih 20 godina, da kroz razgovore sa našim mušterijama, prepoznamo i njihove potrebe, uvažimo sugestije i savete, i u skladu sa tim svakodnevno radimo i trajemo.

Za nas je najvažnije da naše mušterije budu zadovoljne, jer zbog njih i postojimo,a svaka zadovoljna mušterija je naša najbolja reklama.

Sve češće nas posećuju i penzioneri, pa smo razmišljajući kako da njima dodatno izađemo u susret, naišli na Penzionerski Servis i odlučili da napravimo saradnju, koja će našim najstarijim,a često i najugroženijim sugrađanima da pored svih navedenih usluga, omgući povoljnosti pri plaćanju. Dakle, ukoliko imate čekove – možete njima plaćati na rate,a ukoliko plaćate gotovinom odobravamo popust.

Auto delovi popust je omogućen Penzionerima koji poseduju Penzionersku popust karticu,  pri gotovinskom plaćanju. 

  1. na kupovinu auto delova 10%
  2. na polisu obaveznog osiguranja pri registraciji automobila 5%

Dodajte vaš komentar

Godišnji plan izleta i putovanja – jun i jul 2022. god.

LETOVANJE GRČKA 2022.god. – GRUPE

Za članove Udruženja Penzionerski servis 10% popusta za naručene proizvode

Tematske ture po Beogradu u oktobru – uz pratnju vodiča