fbpx

Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju “ASCENDENS”

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 106/1
Telefon:
063 231 988, 011/314 8563
Internet:
www.ascendens.rs
Email: porcicslobodan@gmail.com
face

 


ASCEDENS

Popust: Svim članovima Udruženja Penzionerski servis i korisnicima Penzionerske Popust Kartice, ambulanta Ascendens odobrava popust od 20% na sve procedure fizikalne terapije (elektroterapija, ultrazvučna terapija, terapija laserom, elektromagnetno polje). CENOVNIK usluga možete videti na www.ascendens.rsAmbulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju ASCENDENS osnovana je od strane višeg fizioterapeuta Slobodana Porčića. Bogato iskustvo je stekao tokom 15 godina rada sa pacijentima u Vojnomedicinskoj akademiji. Pored kliničke prakse bavio se i rehabilitacijom pacijenata u kućnim uslovima.

Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju ASCENDENS na čelu sa višim fizioterapeutom Slobodanom Porčićem i njegovim stručnim saradnicima vam nudi svoje dugogodišnje iskustvo u primeni velikog broja različitih pristupa lečenju koristeći širok spektar fizikalnih agenasa, kineziterapiju, McKenzi pristup terapije kičmenog stuba, kinezitejping, različite tehnike masaže, kao i kućnu rehabilitaciju. 

Poseban akcenat bi smo stavili na individualni pristup. Prvim pregledom specijalizovanim testovima i posebnim fizioterapeutskim metodama utvrđujemo koji je izbor i redosled terapija najefikasniji za Vas.

FIZIKALNA TERAPIJA

Elektroterapija, ultrazvučna terapija, laseroterapija i magnetnoterapija.

KINEZITERAPIJA
Oblasti primene: 
– ortopedija i traumatologija (prelomi i uganuća, nakon operacije zgloba, kuka, kolena, ramena… operacija mišića, tetiva, ligamenata…).
– neurologija i neurohirurgija (neuralgije, stanje nakon moždanog udara, nakon operacije kičmenog stuba…)
– reumatologija (degenrativni reumatizam, reumatidni artritis…)
– prevencija i korekcija loše posture (lošeg držanja)

MANIPULACIJA I MOBILIZACIJA ZGLOBOVA

koristi se kod problema sa: vratnim delom kičmenog stuba, bola I ukočenosti vrata, trnjenja duž ruku, vrtoglavice, glavobolje, grudnim delom kičme, kod bolova i povremenog probadanja pri udahu/izdahu,lumbalnog dela kičme, bola i ukočenosti, trnjenja duž nogu (išijas), ostalim zglobovima, bolova i ograničene pokretljivosti.

MASAŽA

Terapijska masaža, relax masaža, limfna drenaža, anticelulit masaža.

McKenzie koncept podrazumeva dijagnostičke i terapijske tehnike koje se koriste kod mehanički funkcionalnih smetnji vratne, grudne i slabinske kičme. McKenzie koncept se razlikuje od drugih metoda i ima za cilj SAMOLEČENJE, gde se prvim pregledom i tretmanom određenim položajima i pokretima može uticati na smanjenje, pa čak i gubitak simptoma.

KINEZIOTEJPING je tehnika koja se bazira na prirodnom procesu izlečenja primenom specijalnih elastičnih traka.

KUĆNA REHABILITACIJA

Za osobe koje zbog prirode bolesti (stanja, povrede ili prisutnog bola) nisu u stanju da dođu kod nas ali tako postoje i osobe koje žele da sprovedu terapiju u komforu svog doma. Cenovnik imate predočen na sajtu www.ascendens.rs , a svi korisnici privatnog zdravstvenog osiguranja DELTA GENERALI I UNIQA OSIGURANJA mogu koristiti terapije i tretmane kod nas.

Godišnji plan izleta i putovanja – jun i jul 2022. god.

LETOVANJE GRČKA 2022.god. – GRUPE

Za članove Udruženja Penzionerski servis 10% popusta za naručene proizvode

Tematske ture po Beogradu u oktobru – uz pratnju vodiča