fbpx

Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju “ASCENDENS”

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 106/1
Telefon:
063 231 988, 011/314 8563
Internet:
www.ascendens.rs
Email: porcicslobodan@gmail.com
face

 


ASCEDENS

Popust: Svim članovima Udruženja Penzionerski servis i korisnicima Penzionerske Popust Kartice, ambulanta Ascendens odobrava popust od 20% na sve procedure fizikalne terapije (elektroterapija, ultrazvučna terapija, terapija laserom, elektromagnetno polje). CENOVNIK usluga možete videti na www.ascendens.rsAmbulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju ASCENDENS osnovana je od strane višeg fizioterapeuta Slobodana Porčića. Bogato iskustvo je stekao tokom 15 godina rada sa pacijentima u Vojnomedicinskoj akademiji. Pored kliničke prakse bavio se i rehabilitacijom pacijenata u kućnim uslovima.

Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju ASCENDENS na čelu sa višim fizioterapeutom Slobodanom Porčićem i njegovim stručnim saradnicima vam nudi svoje dugogodišnje iskustvo u primeni velikog broja različitih pristupa lečenju koristeći širok spektar fizikalnih agenasa, kineziterapiju, McKenzi pristup terapije kičmenog stuba, kinezitejping, različite tehnike masaže, kao i kućnu rehabilitaciju. 

Poseban akcenat bi smo stavili na individualni pristup. Prvim pregledom specijalizovanim testovima i posebnim fizioterapeutskim metodama utvrđujemo koji je izbor i redosled terapija najefikasniji za Vas.

FIZIKALNA TERAPIJA

Elektroterapija, ultrazvučna terapija, laseroterapija i magnetnoterapija.

KINEZITERAPIJA
Oblasti primene: 
– ortopedija i traumatologija (prelomi i uganuća, nakon operacije zgloba, kuka, kolena, ramena… operacija mišića, tetiva, ligamenata…).
– neurologija i neurohirurgija (neuralgije, stanje nakon moždanog udara, nakon operacije kičmenog stuba…)
– reumatologija (degenrativni reumatizam, reumatidni artritis…)
– prevencija i korekcija loše posture (lošeg držanja)

MANIPULACIJA I MOBILIZACIJA ZGLOBOVA

koristi se kod problema sa: vratnim delom kičmenog stuba, bola I ukočenosti vrata, trnjenja duž ruku, vrtoglavice, glavobolje, grudnim delom kičme, kod bolova i povremenog probadanja pri udahu/izdahu,lumbalnog dela kičme, bola i ukočenosti, trnjenja duž nogu (išijas), ostalim zglobovima, bolova i ograničene pokretljivosti.

MASAŽA

Terapijska masaža, relax masaža, limfna drenaža, anticelulit masaža.

McKenzie koncept podrazumeva dijagnostičke i terapijske tehnike koje se koriste kod mehanički funkcionalnih smetnji vratne, grudne i slabinske kičme. McKenzie koncept se razlikuje od drugih metoda i ima za cilj SAMOLEČENJE, gde se prvim pregledom i tretmanom određenim položajima i pokretima može uticati na smanjenje, pa čak i gubitak simptoma.

KINEZIOTEJPING je tehnika koja se bazira na prirodnom procesu izlečenja primenom specijalnih elastičnih traka.

KUĆNA REHABILITACIJA

Za osobe koje zbog prirode bolesti (stanja, povrede ili prisutnog bola) nisu u stanju da dođu kod nas ali tako postoje i osobe koje žele da sprovedu terapiju u komforu svog doma. Cenovnik imate predočen na sajtu www.ascendens.rs , a svi korisnici privatnog zdravstvenog osiguranja DELTA GENERALI I UNIQA OSIGURANJA mogu koristiti terapije i tretmane kod nas.

Termini za grupe za Lukovsku banju sa cenama za članove Udruženja

Za članove Udruženja Penzionerski servis Termini za Lukovsku banju sa obezbeđenim...

Termini za grupe za Prolom banju sa cenama za članove Udruženja

Za članove Udruženja Penzionerski servis Termini za Prolom banju sa obezbeđenim...

Godišnji plan izleta u 2020. god. za članove Udruženja Penzionerski servis

(radi zaštite kvaliteta izleta broj mesta po svakom pojedinačnom izletu je...

Dva dana uživanja u toploj termalnoj vodi, wellness & spa i svečana večera sa muzikom

Banja Ždrelo – dvodnevni izlet nedelja-ponedeljak 24. i 25.11.2019. god. (dva...