fbpx

Na romantična te vodim mesta – 8. mart 07.03. – 10.03 . – Višegrad, Sarajevo, Mostar, Trebinje

Nastavljamo da putujemo i da se družimo
novi izlet za članove Udruženja Penzionerski servis

Na romantična te vodim mesta – 8. mart
07.03. – 10.03.2020. god.

Dnevna vožnja u odlasku, Višegrad – most Mehmed-paše Sokolovića, Andrićgrad,
Sarajevo – Baščaršija, obilalak grada sa lokalnim vodičem, Vrelo Bosne,
Mostar – Stara čaršija, Stari most,
Trebinje – obilazak grada sa lokalnim vodičem, Manastir Tvrdoš, Hercegovačka Gračanica

Plan izleta:

I dan – subota 07.03.2020.
Polazak u subotu 07.03. u 7h ulica Skerlićeva (kod Narodne biblioteke). Vožnja autoputem prema Čačku, Užicu i Višegradu sa usputnim pauzama radi osveženja i odmora. Nakon dolaska u Višegrad obilazak mosta Mehmed-paše Sokolovića i Andrićgrada. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak puta prema Sarajevu i po dolasku smeštaj u hotel. Organizovani odlazak na Baščaršiju. Povratak u hotel i noćenje.

II dan – nedelja 08.03.2020.
Doručak, odlazak sa lokalnim vodičem u obilazak Sarajeva a nakon obilaska odlazak do Vrela Bosne. Polazak prema Mostaru. U Mostaru obilazak: Stara čaršija, Stari most, Kriva ćuprija, Begova džamija i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja prema Trebinju. Dolazak u Trebinje u večernjim časovima, smeštaj u hotel, svečana večera sa muzikom, noćenje.

III dan – ponedeljak 09.03.2020.
Nakon doručka, sa lokalnim vodičem, odlazak do Manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice. Povratak u Trebinje obilazak grada i slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima polazak ka Beogradu. Putovanje sa usputnim pauzama za osveženje i odmor.

IV dan – utorak 10.03.2020.
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

OPIS SMEŠTAJA
Sarajevo – Hotel Alem 3*, smešten u jednom od najlepših i najmirnijih delova Sarajeva, udaljen je svega 5 minuta vožnje automobilom od najužeg centra grada. Hotel ima tri zvjezdice i pruža sve uvete za miran boravak savremenog poslovnog čovjeka, porodice ili grupa. Hotel raspolaže sa 8 luksuznih apartmana, 37 dvokrevetnih soba i 15 jednokrevetnih soba, dva restorana, salom za konferenciju, baštom, praonicom rublja, kao i korištenja besplatnog interneta (wireless) u svim sobama, a za rekreaciju gostiju hotel nudi besplatnu uslugu trim kabineta i saune.

Trebinje – Hotel Leotar 4*, nalazi se u samom centru Trebinja, na obali reke Trebišnjice, okružen je zelenilom i pruža lep pogled na stari grad. Hotel raspolaže sa 64 standardnih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba kao i sa 25 luksuznih soba i apartmana. Idealan je za smeštaj individualnih gostiju, porodica, sportskih ekipa kao i organizovanih grupa gostiju. Gostima su na raspolaganju dva restorana, dve natkrivene terase, velika letnja terasa, parking i garaža.

CENA:
– 76 € (plaćanje isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate)

NAČIN PLAĆANJA:
– u mesečnim ratama od decembra, kada je objavljen Godišnji plan izleta, do polaska

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Prevoz autobusom visoke turističke klase,
– Obilasci svih gradova prema programu,
– 1 noćenje na bazi ND u Sarajevu hotel “Alem” 3* u 1/2 i 1/3 sobama,
– 1 noćenje na bazi PP (D+V) u Trebinju hotel “Leotar” 4* u 1/2 i 1/3 sobama,
– Muzika uz svečanu večeru za 8. mart
– Ulaznica za lokalitet Vrelo Bosne
– Boravišne takse i osiguranje
– Usluge lokalnog turističkog vodiča za obilazak Sarajeva,
– Usluge lokalnog turističkog vodiča za obilazak Trebinja,
– Usluge turističkog vodiča tokom putovanja

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Individualne troškove,
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje: do 70 godina 460 din, preko 70 godina 1.180 din.(moguća uplata u Udruženju)

NAPOMENE:
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

Raspored razgledanja se može menjati u zavisnosti od rasporeda rada muzeja, slobodnih termina po lokalitetima i vremenskih uslova. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak, promene u viznom režimu).

Organizator putovanja može povećati ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela, tarifama prevoznika, poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga.

Rezervacije u kancelariji Udruženja Penzionerski servis, ulica Deligradska 27, I sprat, kancelarija 101, svakog radnog dana od 9 – 15 časova tel: 011/ 285 00 05 i 011/ 6557-221

Tematske ture po Beogradu u oktobru – uz pratnju vodiča

10.10.2020. SUBOTICA, PALIĆ, VINARIJA ZVONKO BOGDAN- Vinskim putem

Za članove Udruženja Penzionerski servis Nastavljamo da putujemo i da se...

Izleti u oktobru 2020. za članove Udruženja Penzionerski servis

Mesečni plan aktivnosti za Oktobar za članove Udruženja Penzionerski servis

Plan je podložan eventualnim izmenama Način prijavljivanja i kontakti za pojedine...