Vaučeri – Besplatno u 2018!

Vaučeri  i informacije kako da ih besplatno dobijete možete pronaći u tekstu ispod.

Dragi članovi Udruženja Penzionerski servis,
Kao i prošle godine i u 2018. god. svim našim članovima pomoći ćemo da dobiju besplatni vaučer Ministarstva turizma u iznosu od 5.000 dinara. Vaučer će moći da koriste za banjsko lečenje, banjski turizam ili za odmor u nekom od smeštajnih kapaciteta koji su aplicirali kod Ministarstva turizma.

Članovi iz Beograda treba da dođu do prostorija Udruženja, ulica Radoslava Grujića 3. (bivša uica Božidara Adžije) i da ponesu ličnu kartu i poslednji ček od penzije.

Vaučeri – Besplatno u 2018!

vaučeri

U Udruženju ćemo završiti kompletan administrativni deo: popuniti potreban obrazac, očitati ili fotokopirati ličnu kartu, ako je potrebno fotokopirati ček od penzije i za članove koji preko Udruženja odlaze u smeštajni kapacitet sa kojim je Udruženje potpisalo Ugovor o posebnim popustima za članove, obezbedićemo rezervaciju iz smeštajnog kapaciteta.

Članovi Udruženja koji koriste neki od smeštajnih kapaciteta sa kojim Udruženje nije potpisalo Ugovor i koji ne odobravaja poseban popust za naše članove, treba da obezbede rezervaciju iz tog smeštajnog kapaciteta.

Članovi van teritorije Beograda mogu da se jave Udruženju telefonom na broj 011/285-00-05 ili da pošalju e-mail na adresu office@penzionerskiservis.rs i Udruženje će poslati potrebne obrasce i kratko uputstvo za realizaciju i dobijanje vaučera.

Na sajtu Udruženja Penzionerski servis www.penzionerskipopusti.rs moći ćete da vidite spisak smeštajnih kapaciteta sa kojima je Udruženje potpislo Ugovore i koji za članove Udruženja odobravaju određene benfite i umanjenje cena.

Udruženje će preko Ugovora omogućiti da članovi dobiju posebno umanjenje cene boravka pored redovnog umanjenja za penzionere.

Spisak smeštajnih kapaciteta ćemo popunjavati kako nam budu dolazili Ugovori  a nadamo se da ćemo ga zaključiti do kraja februara 2018. godine.

Vaše Udruženje Penzionerski servis

Apoteke Automobili Banje Hrana i piće Laboratorije Medicinsko tehnička pomagala Muzeji Naručivanje telefonom Obuća i odeća Optika Ortopedska pomagala Ostalo Pozorišta Stomatologija Trgovinski lanci Turizam Zdravstvo
fizikalna terapija popust
Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju “ASCENDENS”

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 106/1 Telefon: 063 231 988, 011/314 8563...

AMN Euro Health – Prevencija i terapija

Adresa: Tetovska 44, Beograd Telefon: 011 / 783 8010 Internet: www.aleksandarmn.com Email: prevencijaiterapija2.amn@gmail.com   ...

Kurs računara za penzionere
Umesto 7.000 din. kurs za obuku za rad na računaru za 2.180 din!

Drage naše kolege penzioneri, Koliko god mi bežali od novih tehnologija...