Vaučeri – Besplatno u 2018!

Vaučeri  i informacije kako da ih besplatno dobijete možete pronaći u tekstu ispod.

Dragi članovi Udruženja Penzionerski servis,
Kao i prošle godine i u 2018. god. svim našim članovima pomoći ćemo da dobiju besplatni vaučer Ministarstva turizma u iznosu od 5.000 dinara. Vaučer će moći da koriste za banjsko lečenje, banjski turizam ili za odmor u nekom od smeštajnih kapaciteta koji su aplicirali kod Ministarstva turizma.

Članovi iz Beograda treba da dođu do prostorija Udruženja, ulica Radoslava Grujića 3. (bivša uica Božidara Adžije) i da ponesu ličnu kartu i poslednji ček od penzije.

Vaučeri – Besplatno u 2018!

vaučeri

U Udruženju ćemo završiti kompletan administrativni deo: popuniti potreban obrazac, očitati ili fotokopirati ličnu kartu, ako je potrebno fotokopirati ček od penzije i za članove koji preko Udruženja odlaze u smeštajni kapacitet sa kojim je Udruženje potpisalo Ugovor o posebnim popustima za članove, obezbedićemo rezervaciju iz smeštajnog kapaciteta.

Članovi Udruženja koji koriste neki od smeštajnih kapaciteta sa kojim Udruženje nije potpisalo Ugovor i koji ne odobravaja poseban popust za naše članove, treba da obezbede rezervaciju iz tog smeštajnog kapaciteta.

Članovi van teritorije Beograda mogu da se jave Udruženju telefonom na broj 011/285-00-05 ili da pošalju e-mail na adresu office@penzionerskiservis.rs i Udruženje će poslati potrebne obrasce i kratko uputstvo za realizaciju i dobijanje vaučera.

Na sajtu Udruženja Penzionerski servis www.penzionerskipopusti.rs moći ćete da vidite spisak smeštajnih kapaciteta sa kojima je Udruženje potpislo Ugovore i koji za članove Udruženja odobravaju određene benfite i umanjenje cena.

Udruženje će preko Ugovora omogućiti da članovi dobiju posebno umanjenje cene boravka pored redovnog umanjenja za penzionere.

Spisak smeštajnih kapaciteta ćemo popunjavati kako nam budu dolazili Ugovori  a nadamo se da ćemo ga zaključiti do kraja februara 2018. godine.

Vaše Udruženje Penzionerski servis

Obaveštenje za članove koji plaćaju godišnju članarinu

O B A V E Š T E NJ E Za...

KORISTITE VAŠE SLOBODNO VREME ZA PLES

Za članove Udruženja Penzionerski servis Udruženje Penzionerski servis u saradnji sa...

Obilazimo Narodni muzej zajedno uz stručno vođenje

Članovi Udruženja Penzionerski servis – obilazimo Narodni muzej zajedno – –...

Sledeća grupa sa besplatnim prevozom za Vrnjačku Banju polazi 03.12.2018.

Za članove Udruženja Penzionerski servis ZLATNA JESEN U VRNJAČKOJ BANJI Prva...