Vaučeri – Besplatno u 2018!

Vaučeri  i informacije kako da ih besplatno dobijete možete pronaći u tekstu ispod.

Dragi članovi Udruženja Penzionerski servis,
Kao i prošle godine i u 2018. god. svim našim članovima pomoći ćemo da dobiju besplatni vaučer Ministarstva turizma u iznosu od 5.000 dinara. Vaučer će moći da koriste za banjsko lečenje, banjski turizam ili za odmor u nekom od smeštajnih kapaciteta koji su aplicirali kod Ministarstva turizma.

Članovi iz Beograda treba da dođu do prostorija Udruženja, ulica Radoslava Grujića 3. (bivša uica Božidara Adžije) i da ponesu ličnu kartu i poslednji ček od penzije.

Vaučeri – Besplatno u 2018!

vaučeri

U Udruženju ćemo završiti kompletan administrativni deo: popuniti potreban obrazac, očitati ili fotokopirati ličnu kartu, ako je potrebno fotokopirati ček od penzije i za članove koji preko Udruženja odlaze u smeštajni kapacitet sa kojim je Udruženje potpisalo Ugovor o posebnim popustima za članove, obezbedićemo rezervaciju iz smeštajnog kapaciteta.

Članovi Udruženja koji koriste neki od smeštajnih kapaciteta sa kojim Udruženje nije potpisalo Ugovor i koji ne odobravaja poseban popust za naše članove, treba da obezbede rezervaciju iz tog smeštajnog kapaciteta.

Članovi van teritorije Beograda mogu da se jave Udruženju telefonom na broj 011/285-00-05 ili da pošalju e-mail na adresu office@penzionerskiservis.rs i Udruženje će poslati potrebne obrasce i kratko uputstvo za realizaciju i dobijanje vaučera.

Na sajtu Udruženja Penzionerski servis www.penzionerskipopusti.rs moći ćete da vidite spisak smeštajnih kapaciteta sa kojima je Udruženje potpislo Ugovore i koji za članove Udruženja odobravaju određene benfite i umanjenje cena.

Udruženje će preko Ugovora omogućiti da članovi dobiju posebno umanjenje cene boravka pored redovnog umanjenja za penzionere.

Spisak smeštajnih kapaciteta ćemo popunjavati kako nam budu dolazili Ugovori  a nadamo se da ćemo ga zaključiti do kraja februara 2018. godine.

Vaše Udruženje Penzionerski servis

Apoteke Automobili Banje Hrana i piće Laboratorije Medicinsko tehnička pomagala Muzeji Naručivanje telefonom Obuća i odeća Optika Ortopedska pomagala Ostalo Pozorišta Stomatologija Trgovinski lanci Turizam Zdravstvo
oktopod travel
Oktopod Travel – Za članove Udruženja posebni popusti na sve turističke aranžmane

Popust 10% na generalno sve usluge i mogucnost placanja putem administrativne...

Manastirski med
Манастирски производи за чланове Удружења Пензионерски сервис

Манастирски производи за чланове Удружења Пензионерски сервис из манастира „ПРЕОБРАЖЕЊА ГОСПОДЊЕГ“код...

fizikalna terapija popust
Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju “ASCENDENS”

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 106/1 Telefon: 063 231 988, 011/314 8563...