Slusni aparati – Zonex

Slusni aparati Zonex
Adresa:
Sazonova 18a, 11000 Beograd
Telefon: 
011 2435 924; 011 3443 081;063/292-000
Internet:
 www.slusniaparatizonex.rs 
Radno vreme: 09h do 17h radnim danima
Prodajno mesto u Novom Sadu


slusni aparatiSvim korisnicima Penzionerske Popust Kartice Zonex odobrava popust u iznosu od 10 % za plaćanje u gotovomViše informacija:
Zonex oto-audiološki centar bavi se izradom i distribucijom slušnih aparata od 1991. godine. Generalni je distributer američke kompanije Starkey za Srbiju i Crnu Goru.
Naš prioritet je da primenom savremenih metoda i vrhunske tehnologije pomognemo svojim korisnicima da poboljšaju kvalitet života. Dugogodišnje iskustvo i kontinuirana edukacija, postavili su visok nivo kvaliteta kao standard. Trudimo se da zadovoljimo najviši nivo potreba i zahteve naših korisnika kroz individualni pristup i brigu o njima u svim fazama korišćenja naših usluga.

U našim oto-audiološkim centrima možete zakazati:
Besplatnu proveru sluha
Besplatno testiranje slušnih aparata
Besplatna proba slušnih aparata najnovije generacije vrhunskih karakteristika

Slušni aparati će Vam pomoći da bolje čujete. Naši aparati su dizajnirani tako da obrađuju veoma delikatne i tihe zvuke, koje niste mogli ranije čuti i razumeti. Pravilnim izborom modela, vežbanjem i redovnim korišćenjem slušnih aparata postićićete najbolje rezultate.
Prilikom izbora modela ponudićemo Vam najbolje rešenje koje zadovoljava sve Vaše potrebe. Korišćenje slušnih aparata na oba uha u znatnoj meri je slično prirodnom načinu slušanja, omogućava bolje razumevanje govora, daje punoću zvukova i osećaj prostora, usporava proces napredovanja oštećenja sluha.

KOJI APARAT ZA SLUH JE NAJBOLJI ZA VAS?
Više faktora određuje koji slušni aparat je najbolji za Vas. Na prvom mestu, to je priroda i težina oštećenja sluha, zatim, stil života, navike i aktivnosti kojima se bavite svakonedno. očuvanost vida i motoričke spretnosti, veličina i oblik spoljašnjeg slušnog kanala. Savremeni slušni aparati su razvojem tehnologije postali sve savršeniji i sve minijaturniji.

Slusni aparati 

 

NEVIDLJIVI SLUŠNI APARATI
Slušni aparati izrađeni u premium tehnologiji, potpuno nevidljivi, smešteni duboko u ušnom kanalu, tako da niko ne može videti da ih nosite.

SLUŠNI APARATI RIC (receiver-in-canal) Izuzetan kvalitet zvuka. Minijaturni, diskretni i jednostavni za upotrebu. Savršeni izbor za prve slušne aparate.

SLUŠNI APARATI KOMPLETNO U KANALU (CIC) Jedino što se vidi u ušnom kanalu je tanana providna struna pomoću koje se namešta slušni aparat. Pouzdani i laki za rukovanje

ZAUŠNI SLUŠNI APARATI (BTE) Najtraženiji i najprodavaniji modeli slušnih aparata u svetu. Dostupni su: minijaturni, standardni i power. Da bolje čujete i razumete govor u buci.

NISTE SAMI
• 50% osoba iznad 70 godina ima oštećen sluh
• 3. na listi zdravstvenih problema starenja je oštećenje sluha

Dodajte vaš komentar

Izlet “Vršac i Bela Crkva – lepe varoši laganog ritma” – subota, 06. jul 2019. godine

Nastavljamo da putujemo i da se družimo novi izlet za članove...

Novi termin za izlet “Krstarenje Đerdapskom klisurom“ – nedelja 30.06.2019. god.

Nastavljamo da putujemo i da se družimo novi izlet za članove...

Izlet: subota 20. jul 2019. god. – Smederevska tvrđava, Srebrno jezero, Viminacijum

Nastavljamo da putujemo i da se družimo novi izlet za članove...

Besplatan obilazak muzeja uz stručno vođenje muzejskih stručnjaka

Za članove Udruženja Penzionerski servis besplatan obilazak muzeja uz stručno vođenje...