Pravila korišćenja

Navedeni uslovi i pravila važe za sve oglašivače i korisnike internet sajta www.penzionerskipopusti.rs.

Molimo vas da pažljivo pročitate dole navedena pravila i uslove korišćenja internet sajta www.penzionerskipopusti.rs. Pristupanjem sajtu i korišćenjem materijala koji je na istom prikazan, smatra se da automatski prihvatate pravila i uslove korišćenja sajta www.penzionerskipopusti.rs.

Pojam „korisnik“ podrazumeva sva lica koja se posetom ovog internet sajta upoznaju sa njegovim sadržajem.

Pojam „podaci“ podrazumeva sve podatke koje partner dostavi internet sajtu www.penzionerskipopusti.rs kao što su baneri, PR tekstovi, itd.


OPŠTA PRAVILA I USLOVI

Internet sajt www.penzionerskipopusti.rs bavi se obezbeđivanjem tehničkih uslova koja omogućavaju forme baze podataka, pretraživanje istih i njihovo prikazivanje kroz rezultate.

Podaci, koji su prikazani kao rezultat pretraživanja, dostavljeni su od strane oglašivača i oni preuzimaju kompletnu odgovornost za njihovu tačnost.

Svi poslovni odnosi, koji su posledica oglašavanja na ovom sajtu, zaključuju se i sprovode bez učešća internet sajta www.penzionerskipopusti.rs i na osnovu toga, ovaj sajt ne odgovara ni za jednu obavezu nastalu iz takvog odnosa.

Izmenu unesenih podataka registrovani partner poslati samo sa neke njegove, kod nas registrovane, imejl adrese ili u pisanoj overenoj formi. Tek nakon provere, ovaj internet sajt pristupiće izmeni već unetih podataka.

U slučaju da dođe do pada sistema, na koji internet sajt www.penzionerskipopusti.rs nema uticaj, oglašivači se slažu da ovaj internet sajt ne odgovara za naknadu štete i da se smatra da je pad sistema posledica više sile.

Internet sajt zadržava pravo da privremeno obustavi mogućnost dodatnih usluga (postavljanje banera, videa, PR tekstova, itd.), ukoliko to prevazilazi tehničke mogućnosti sajta.

Internet sajt www.penzionerskipopusti.rs zadržava pravo raskida bez naknade i povraćaja uplaćenog iznosa za oglašavanje, ukoliko oglašivač dostavi netačne podatke ili se ne pridržava uslova iz svoje ponude.

Završne odredbe
Copyright Penzionerski servis © 2013 sva prava rezervisana.
U slučaju spora nadležan je Privredni sud u Beogradu.
udruženje “Penzionerski servis”

Apoteke Automobili Banje Hrana i piće Laboratorije Medicinsko tehnička pomagala Muzeji Naručivanje telefonom Obuća i odeća Optika Ortopedska pomagala Ostalo Pozorišta Stomatologija Trgovinski lanci Turizam Zdravstvo
oktopod travel
Oktopod Travel – Za članove Udruženja posebni popusti na sve turističke aranžmane

Popust 10% na generalno sve usluge i mogucnost placanja putem administrativne...

Manastirski med
Манастирски производи за чланове Удружења Пензионерски сервис

Манастирски производи за чланове Удружења Пензионерски сервис из манастира „ПРЕОБРАЖЕЊА ГОСПОДЊЕГ“код...

fizikalna terapija popust
Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju “ASCENDENS”

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 106/1 Telefon: 063 231 988, 011/314 8563...