Ortopedsko preduzeće – Rudo

Adresa: Bulevar Vojvode Putnika 7, Beograd
Telefon:
011 2650 299
Internet:
 www.rudo.rs 

face


Rudo ortopedska pomagala

Svim korisnicima Penzionerske Popust Kartice omogućen je besplatan pregled stopala i konsultacija sa stručnim osobljem. Osim pregleda, omogućeni su i sledeći popusti:

15 % popusta na sledeće proizvode iz Rudo asortimana: ortopedska obuća, ulošci od evaluksa po meri, separatore po meri, kratki ulošci ( šifre g13,g14), sportski ulošci po meri, pojas za pravilno držanje leđa, mideri ( TLSO MIDER, LSO mider) , pojasevi (za herniju, pojas sa otvorom za stomu, pojas za utopljavanje), mekani okovratnik, štapovi sa tri i četiri tačke oslonca, čelična hodalica (J18), Toaletna stolica sa i bez točkića.

10% popusta na: silikonski program uložaka, aluminijumske hodalice, ortoze i bandaže proizvođača Miller i MCDavid, antidekubitalni program dušeka i jastuka, nastavci za toaletne šolje,Maxis medicinske čarape.

– za grudne proteze se ne odobrava popust.

Za detaljan spisak svih prodajnih mesta, kliknite ovde.

Ortopedska pomagala Rudo:

Ortopedsko preduzeće Rudo a.d.je osnovano 1919 godine i predstavlja najstariju i najveću kompaniju iz oblasti ortopedije na području jugoistočne Evrope. sa sedištem u Beogradu u ulici Bulevar Vojvode Putnika broj 7. Naš poslovni princip je društveno odgovorno poslovanje i pacijent na prvom mestu. Stalno proširujemo prodajnu mrežu kako bi se približili što većem broju naših korisnika. Trenutno imamo deset maloprodaja u Republici Srbiji. Tokom 2008 godine potpisan je ugovor sa ovlašćenom agencijom za uvođenje ISO standarda i sertifikacija proizvoda iz Rudo programa za CE znak, što predstavlja još jedan dokaz kvaliteta naših poizvoda (rudo ortopedska pomagala).

Rudo je specijalizovano za proizvodnju, prodaju I servisiranje svih vrsta ortopedskih pomagala. Raspolaže proizvodnim kapacitetima, znanjima i kvalifikovanim kadrovima koji su u stanju da pomognu korisnicima ortopedskih pomagala u svakom trenutku. Tokom svog postojanja, RUDO je razvio specifičnu neserijsku proizvodnju prilagođenu svakom korisniku što predstavlja razliku u odnosu na druge proizvođače. Korišćenjem ortopedskih pomagala kompanije RUDO, osobe sa invaliditetom se vraćaju obavljanju radnih i drugih životnih funkcija.
Naš medicinski program je dostupan kako korisnicima zdravstvenog osiguranja tako i onima koji nisu osigurani ili ne ostvaruju pravo na pomagala.

U okviru medicinskog programa, RUDO nudi: anatomsko korektivnu obuću, sportske i ortopedske uloške, korektivne i medicinske ortoze, medicinske čarape, proteze, ortopedsku obuću, pomoćna sredstva za hodanje, invalidska kolica i toaletni program, medicinsku galanteriju i antidekubitni program.
Rudo je definitivno najveći i najpoznatiji brend koji Srbija ima u oblasti ortopedije i to se ogleda kroz tradiciju uspešnim bavljenjem ovim poslom skoro čitav jedan vek.

Dodajte vaš komentar

Apoteke Automobili Banje Hrana i piće Knjižare Laboratorije Muzeji Naručivanje telefonom Obuća i odeća Optika Ortopedska pomagala Ostalo Pozorišta Stomatologija Trgovinski lanci Turizam Zdravstvo
zimnica
Zimnica koja može da se proba

Uvek smo želeli prvo nešto da probamo i da vidimo gde...

atomska banja
Atomska Banja – Edelnice Guesthouse

Atomska Banja  – Gornja trepča Blagoja Paunovića 66/3, 32215 Internet: www.edelnice-guesthouse.com Kontakt osoba:...

orthoexpert
OrthoExpert – specijalistička ortopedska ordinacija

Adresa: Svetog Save 32/8, Beograd, 11000 Telefon: 060 032 320 8 Internet: www.orthoexpert.rs  Radno...