Ortopedsko preduzeće – Rudo

Adresa: Bulevar Vojvode Putnika 7, Beograd
Telefon:
011 2650 299
Internet:
 www.rudo.rs 

face


Rudo ortopedska pomagala

Svim korisnicima Penzionerske Popust Kartice omogućen je besplatan pregled stopala i konsultacija sa stručnim osobljem. Osim pregleda, omogućeni su i sledeći popusti:

15 % popusta na sledeće proizvode iz Rudo asortimana: ortopedska obuća, ulošci od evaluksa po meri, separatore po meri, kratki ulošci ( šifre g13,g14), sportski ulošci po meri, pojas za pravilno držanje leđa, mideri ( TLSO MIDER, LSO mider) , pojasevi (za herniju, pojas sa otvorom za stomu, pojas za utopljavanje), mekani okovratnik, štapovi sa tri i četiri tačke oslonca, čelična hodalica (J18), Toaletna stolica sa i bez točkića.

10% popusta na: silikonski program uložaka, aluminijumske hodalice, ortoze i bandaže proizvođača Miller i MCDavid, antidekubitalni program dušeka i jastuka, nastavci za toaletne šolje,Maxis medicinske čarape.

– za grudne proteze se ne odobrava popust.

Za detaljan spisak svih prodajnih mesta, kliknite ovde.

Ortopedska pomagala Rudo:

Ortopedsko preduzeće Rudo a.d.je osnovano 1919 godine i predstavlja najstariju i najveću kompaniju iz oblasti ortopedije na području jugoistočne Evrope. sa sedištem u Beogradu u ulici Bulevar Vojvode Putnika broj 7. Naš poslovni princip je društveno odgovorno poslovanje i pacijent na prvom mestu. Stalno proširujemo prodajnu mrežu kako bi se približili što većem broju naših korisnika. Trenutno imamo deset maloprodaja u Republici Srbiji. Tokom 2008 godine potpisan je ugovor sa ovlašćenom agencijom za uvođenje ISO standarda i sertifikacija proizvoda iz Rudo programa za CE znak, što predstavlja još jedan dokaz kvaliteta naših poizvoda (rudo ortopedska pomagala).

Rudo je specijalizovano za proizvodnju, prodaju I servisiranje svih vrsta ortopedskih pomagala. Raspolaže proizvodnim kapacitetima, znanjima i kvalifikovanim kadrovima koji su u stanju da pomognu korisnicima ortopedskih pomagala u svakom trenutku. Tokom svog postojanja, RUDO je razvio specifičnu neserijsku proizvodnju prilagođenu svakom korisniku što predstavlja razliku u odnosu na druge proizvođače. Korišćenjem ortopedskih pomagala kompanije RUDO, osobe sa invaliditetom se vraćaju obavljanju radnih i drugih životnih funkcija.
Naš medicinski program je dostupan kako korisnicima zdravstvenog osiguranja tako i onima koji nisu osigurani ili ne ostvaruju pravo na pomagala.

U okviru medicinskog programa, RUDO nudi: anatomsko korektivnu obuću, sportske i ortopedske uloške, korektivne i medicinske ortoze, medicinske čarape, proteze, ortopedsku obuću, pomoćna sredstva za hodanje, invalidska kolica i toaletni program, medicinsku galanteriju i antidekubitni program.
Rudo je definitivno najveći i najpoznatiji brend koji Srbija ima u oblasti ortopedije i to se ogleda kroz tradiciju uspešnim bavljenjem ovim poslom skoro čitav jedan vek.

Dodajte vaš komentar

Apoteke Automobili Banje Hrana i piće Laboratorije Medicinsko tehnička pomagala Muzeji Naručivanje telefonom Obuća i odeća Optika Ortopedska pomagala Ostalo Pozorišta Stomatologija Trgovinski lanci Turizam Zdravstvo
fizikalna terapija popust
Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju “ASCENDENS”

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 106/1 Telefon: 063 231 988, 011/314 8563...

AMN Euro Health – Prevencija i terapija

Adresa: Tetovska 44, Beograd Telefon: 011 / 783 8010 Internet: www.aleksandarmn.com Email: prevencijaiterapija2.amn@gmail.com   ...

Kurs računara za penzionere
Umesto 7.000 din. kurs za obuku za rad na računaru za 2.180 din!

Drage naše kolege penzioneri, Koliko god mi bežali od novih tehnologija...