Ortopedsko preduzeće – Rudo

Adresa: Bulevar Vojvode Putnika 7, Beograd
Telefon:
011 2650 299
Internet:
 www.rudo.rs 

face


Rudo ortopedska pomagala

Svim korisnicima Penzionerske Popust Kartice omogućen je besplatan pregled stopala i konsultacija sa stručnim osobljem. Osim pregleda, omogućeni su i sledeći popusti:

15 % popusta na sledeće proizvode iz Rudo asortimana: ortopedska obuća, ulošci od evaluksa po meri, separatore po meri, kratki ulošci ( šifre g13,g14), sportski ulošci po meri, pojas za pravilno držanje leđa, mideri ( TLSO MIDER, LSO mider) , pojasevi (za herniju, pojas sa otvorom za stomu, pojas za utopljavanje), mekani okovratnik, štapovi sa tri i četiri tačke oslonca, čelična hodalica (J18), Toaletna stolica sa i bez točkića.

10% popusta na: silikonski program uložaka, aluminijumske hodalice, ortoze i bandaže proizvođača Miller i MCDavid, antidekubitalni program dušeka i jastuka, nastavci za toaletne šolje,Maxis medicinske čarape.

– za grudne proteze se ne odobrava popust.

Za detaljan spisak svih prodajnih mesta, kliknite ovde.

Ortopedska pomagala Rudo:

Ortopedsko preduzeće Rudo a.d.je osnovano 1919 godine i predstavlja najstariju i najveću kompaniju iz oblasti ortopedije na području jugoistočne Evrope. sa sedištem u Beogradu u ulici Bulevar Vojvode Putnika broj 7. Naš poslovni princip je društveno odgovorno poslovanje i pacijent na prvom mestu. Stalno proširujemo prodajnu mrežu kako bi se približili što većem broju naših korisnika. Trenutno imamo deset maloprodaja u Republici Srbiji. Tokom 2008 godine potpisan je ugovor sa ovlašćenom agencijom za uvođenje ISO standarda i sertifikacija proizvoda iz Rudo programa za CE znak, što predstavlja još jedan dokaz kvaliteta naših poizvoda (rudo ortopedska pomagala).

Rudo je specijalizovano za proizvodnju, prodaju I servisiranje svih vrsta ortopedskih pomagala. Raspolaže proizvodnim kapacitetima, znanjima i kvalifikovanim kadrovima koji su u stanju da pomognu korisnicima ortopedskih pomagala u svakom trenutku. Tokom svog postojanja, RUDO je razvio specifičnu neserijsku proizvodnju prilagođenu svakom korisniku što predstavlja razliku u odnosu na druge proizvođače. Korišćenjem ortopedskih pomagala kompanije RUDO, osobe sa invaliditetom se vraćaju obavljanju radnih i drugih životnih funkcija.
Naš medicinski program je dostupan kako korisnicima zdravstvenog osiguranja tako i onima koji nisu osigurani ili ne ostvaruju pravo na pomagala.

U okviru medicinskog programa, RUDO nudi: anatomsko korektivnu obuću, sportske i ortopedske uloške, korektivne i medicinske ortoze, medicinske čarape, proteze, ortopedsku obuću, pomoćna sredstva za hodanje, invalidska kolica i toaletni program, medicinsku galanteriju i antidekubitni program.
Rudo je definitivno najveći i najpoznatiji brend koji Srbija ima u oblasti ortopedije i to se ogleda kroz tradiciju uspešnim bavljenjem ovim poslom skoro čitav jedan vek.

Dodajte vaš komentar

Apoteke Automobili Banje Hrana i piće Laboratorije Medicinsko tehnička pomagala Muzeji Naručivanje telefonom Obuća i odeća Optika Ortopedska pomagala Ostalo Pozorišta Stomatologija Trgovinski lanci Turizam Zdravstvo
oktopod travel
Oktopod Travel – Za članove Udruženja posebni popusti na sve turističke aranžmane

Popust 10% na generalno sve usluge i mogucnost placanja putem administrativne...

Manastirski med
Манастирски производи за чланове Удружења Пензионерски сервис

Манастирски производи за чланове Удружења Пензионерски сервис из манастира „ПРЕОБРАЖЕЊА ГОСПОДЊЕГ“код...

fizikalna terapija popust
Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju “ASCENDENS”

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 106/1 Telefon: 063 231 988, 011/314 8563...