Korekt – centar za stopala

Adresa:Bulevar Oslobođenja 235, Beograd, 11000
Telefon: 
011 / 408 – 99- 88, 060 / 408 – 99 – 88
Internet:
 www.korekt.rs face

 


Korisnici Penzionerske Popust Kartice imaju 25% popusta na preglede i 15% popusta na uloške iz programa Spenco RX.Korekcija stopala Korekt:

Centar za stopala KOREKT otvoren je za sve koji žele da uz stručan pregled, adekvatan savet i proverene proizvode preventivno spreče nastanak ili koriguju već nastali problem sa stopalima i poboljšaju kvalitet svog života.

To se naročito odnosi na ljude koji rade poslove koji zahtevaju dugotrajno stajanje, pešačenje, što može dodatno ubrzati nastanak određenih problema sa stopalima. Uz naše uloške i ostale proizvode namenjene zdravlju stopala možete neometano i efikasno obavljati svoj posao, a bolovi, umor i otoci postaju prošlost. Korekcija stopala je naš zadatak.
Isto tako, mogu nam se obratiti svi kod kojih su se simptomi određenih problema sa stopalima već pojavili: spušteni svodovi, bolovi i pojačan umor u stopalima i nogama, problemi na nekom delu kičmenog stuba, petni trn, sklonost čestom povređivanju stopala, čukljevi, kurje oči, učestale gljivične i bakterijske infekcije, plikovi, žuljevi, dijabetičari, trudnice, stariji građani, žene koje provode veliki deo dana na štiklama. Ulošci za obuću preporuka su svih ortopeda, fizijatara i kiropraktičara kao obavezno pomoćno sredstvo u saniranju neke od povreda kičme, nogu i stopala. Nošenje uložaka u ovom periodu značajno ubrzava period oporavka.

Posebno smo fokusirani na deformitete stopala kod dece kod kojih je vreme ključni faktor u rešavanju problema, a svaki nerešen problem može imati dalekosežene posledice u odraslom dobu – nepravilno držanje, “kriva kičma”, bolovi i umor u nogama, otežano bavljenje sportom, česte povrede… Sve to može se sprečiti ukoliko se problem prepozna i koriguje na vreme. Dečiji ulošci ArchAngels pokazali su odlične rezultate u prevenciji i korekciji tabana kod dece u celom svetu, a sada su dostupni i vašoj deci u Centru za stopala Korekt. Njihovom upotrebom svaka obuća postaje funkcionalna i zdrava.

Posebnu pažnju posvećujemo stopalima profesionalnih i rekreativnih sportista. Naime, stopala sportista posebno su sklona povredama i deformacijama zbog prevelikog opterećenja kojima se izlažu pri treninzima i takmičenjima. Nakon pregleda stopala, analize 3D skenerom i potpunog uvida u stanje stopala, uz uloške najprodavanijih svetskih proizvođača, možete povećati performanse, smanjiti bol i umor tokom treninga, ubrzati oporavak nakon povreda.

 

Dodajte vaš komentar

Apoteke Automobili Banje Hrana i piće Laboratorije Medicinsko tehnička pomagala Muzeji Naručivanje telefonom Obuća i odeća Optika Ortopedska pomagala Ostalo Pozorišta Stomatologija Trgovinski lanci Turizam Zdravstvo
oktopod travel
Oktopod Travel – Za članove Udruženja posebni popusti na sve turističke aranžmane

Popust 10% na generalno sve usluge i mogucnost placanja putem administrativne...

Manastirski med
Манастирски производи за чланове Удружења Пензионерски сервис

Манастирски производи за чланове Удружења Пензионерски сервис из манастира „ПРЕОБРАЖЕЊА ГОСПОДЊЕГ“код...

fizikalna terapija popust
Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju “ASCENDENS”

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 106/1 Telefon: 063 231 988, 011/314 8563...