Izlet – Uvac: Manastir Đurđevi Stupovi, Manastir Sopoćani, Novi Pazar, Sjenica, Ledena pećina

Nastavljamo da putujemo i da se družimo – novi izlet za članove Udruženja Penzionerski servis

Subota i nedelja (dva dana, jedno noćenje)
15. i 16. septembar 2018. god.

– Uvac (Manastir Đurđevi Stupovi, Manastir Sopoćani, Novi Pazar, Sjenica hotel 3*, vožnja čamcem meandrima Uvca, Ledena pećina, organizovana vožnja do vidikovca, ručak)
Izlet je organizovan u saradnji sa hotelom Borovi u Sjenici, Turističkim organizacijama Novi Pazar i Sjenica i agencijom Banbus.

 

Plan izleta:

I dan: Polazak u 7h iz Skerlićeve ulice (kod Narodne biblioteke). Putujemo autoputem do isključenja za Kragujevac i Kraljevo pa nastavljamo Ibarskom magistralom prema Raškoj u pravcu Novog Pazara sa usputnom pauzom i odmorom. Dolazak u Novi Pazar je predviđen oko 12:30h. Po dolasku preuzima nas vodič iz Turističke organizacije Novi Pazar i po njihovom rasporedu prvo obilazimo Manastir Đurđevi stupovi a u 14:00h predviđen je ručak u restoranu Ras kod Manastira Sopoćani. Posle ručka obilazak Manastira Sopoćani a nakon toga odlazak u Novi Pazar i obilazak Petrove crkve i slobodno vreme u Novom Pazaru. Polazak za Sjenicu je predviđen u 18h. Po dolasku u Sjenicu preuzimaju nas vodiči iz Turističke organizacije Sjenica. Slobodno vreme, obilazak Sjenice, smeštaj po hotelima i sobama, večera i noćenje.

II dan: Od 8 – 9:30h doručak i polazak na Uvačko jezero. Sa vodičima sprovodimo aktivnosti: krstarenje meandrima Uvca, obilazak Ledene pećine, pešačenje ili prevoz do vidikovca Molitva i ručak. U zavisnosti od vodostaja i vremenskih uslova vodiči određuju mesto ukrcavanja za krstarenje i raspored aktivnosti. Polazak za Beograd je predviđen za 16h.

Cena: 5.720 din. i obuhvata: prevoz, vodiči, večera noćenje doručak, ulaznica Uvac, vožnja po meandrima Uvca, ulaznica za Ledenu pećinu Cena ne obuhvata (fakultativno): ručak I dan 600 din, kombi prevoz do vidikovca 600 din. i ručak na Uvcu 650 din. Doplata za jednokrevetnu sobu 600 din.

 

Dodatne informacije i napomene:
– Ručak I dan: pileća supa, dinstana teletina, prilog, salata, hleb, baklava
– Ručak II dan na Uvcu: piletina na žaru ili ćevapčići ili teletina na žaru ili pastrmka na žaru, salata, hleb i domaće piće
– Poneti adekvatnu obuću i odeću (temperatura u Ledenoj pećini je konstantno +7 stepeni)
– Postoji mogućnost, ako uspemo da organizujemo po povoljnim cenama, kupovinu sjeničkog sira, pršute, sudžuka, heljdinog brašna (pre polaska za Beograd)

Prijave i rezervacije u prostorijama Udruženja Penzionerski servis, ulica Radoslava Grujića br. 3 (bivša Božidar Adžije) zgrada Božidarca, I sprat, kancelarija 13, svakog radnog dana od 9 – 15 časova tel: 011/ 285-00-05

Obavezne rezervacije i uplate do utorka 11.09.2018. god. (ili do popune mesta) a brojevi sedišta se određuju prema redosledu uplata.
Nakon 11.09. rezervacije koje su izvršene bez uplate poništavaju se.
Uplate za izlet se mogu izvšiti i na račun Udruženja:
– Svrha uplate: Izlet 15.i 16.09.2018. broj osoba___
– Primalac: Udruženje Penzionerski servis
– Račun: 265-6540310000192-15
– Iznos: 5.720 (x broj osoba)
– Poziv na broj: (broj Vaše Penzionerske Popust Kartice)

 

Pogledajte neke od foto galerija sa prošlog izleta na Uvac 11 i 12.avgust 2018

 

 

 

Apoteke Automobili Banje Hrana i piće Laboratorije Medicinsko tehnička pomagala Muzeji Naručivanje telefonom Obuća i odeća Optika Ortopedska pomagala Ostalo Pozorišta Stomatologija Trgovinski lanci Turizam Zdravstvo
oktopod travel
Oktopod Travel – Za članove Udruženja posebni popusti na sve turističke aranžmane

Popust 10% na generalno sve usluge i mogucnost placanja putem administrativne...

Manastirski med
Манастирски производи за чланове Удружења Пензионерски сервис

Манастирски производи за чланове Удружења Пензионерски сервис из манастира „ПРЕОБРАЖЕЊА ГОСПОДЊЕГ“код...

fizikalna terapija popust
Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju “ASCENDENS”

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 106/1 Telefon: 063 231 988, 011/314 8563...