Izlet – Uvac: Manastir Đurđevi Stupovi, Manastir Sopoćani, Novi Pazar, Sjenica, Ledena pećina

Nastavljamo da putujemo i da se družimo – novi izlet za članove Udruženja Penzionerski servis

Subota i nedelja (dva dana, jedno noćenje)
15. i 16. septembar 2018. god.

– Uvac (Manastir Đurđevi Stupovi, Manastir Sopoćani, Novi Pazar, Sjenica hotel 3*, vožnja čamcem meandrima Uvca, Ledena pećina, organizovana vožnja do vidikovca, ručak)
Izlet je organizovan u saradnji sa hotelom Borovi u Sjenici, Turističkim organizacijama Novi Pazar i Sjenica i agencijom Banbus.

 

Plan izleta:

I dan: Polazak u 7h iz Skerlićeve ulice (kod Narodne biblioteke). Putujemo autoputem do isključenja za Kragujevac i Kraljevo pa nastavljamo Ibarskom magistralom prema Raškoj u pravcu Novog Pazara sa usputnom pauzom i odmorom. Dolazak u Novi Pazar je predviđen oko 12:30h. Po dolasku preuzima nas vodič iz Turističke organizacije Novi Pazar i po njihovom rasporedu prvo obilazimo Manastir Đurđevi stupovi a u 14:00h predviđen je ručak u restoranu Ras kod Manastira Sopoćani. Posle ručka obilazak Manastira Sopoćani a nakon toga odlazak u Novi Pazar i obilazak Petrove crkve i slobodno vreme u Novom Pazaru. Polazak za Sjenicu je predviđen u 18h. Po dolasku u Sjenicu preuzimaju nas vodiči iz Turističke organizacije Sjenica. Slobodno vreme, obilazak Sjenice, smeštaj po hotelima i sobama, večera i noćenje.

II dan: Od 8 – 9:30h doručak i polazak na Uvačko jezero. Sa vodičima sprovodimo aktivnosti: krstarenje meandrima Uvca, obilazak Ledene pećine, pešačenje ili prevoz do vidikovca Molitva i ručak. U zavisnosti od vodostaja i vremenskih uslova vodiči određuju mesto ukrcavanja za krstarenje i raspored aktivnosti. Polazak za Beograd je predviđen za 16h.

Cena: 5.720 din. i obuhvata: prevoz, vodiči, večera noćenje doručak, ulaznica Uvac, vožnja po meandrima Uvca, ulaznica za Ledenu pećinu Cena ne obuhvata (fakultativno): ručak I dan 600 din, kombi prevoz do vidikovca 600 din. i ručak na Uvcu 650 din. Doplata za jednokrevetnu sobu 600 din.

 

Dodatne informacije i napomene:
– Ručak I dan: pileća supa, dinstana teletina, prilog, salata, hleb, baklava
– Ručak II dan na Uvcu: piletina na žaru ili ćevapčići ili teletina na žaru ili pastrmka na žaru, salata, hleb i domaće piće
– Poneti adekvatnu obuću i odeću (temperatura u Ledenoj pećini je konstantno +7 stepeni)
– Postoji mogućnost, ako uspemo da organizujemo po povoljnim cenama, kupovinu sjeničkog sira, pršute, sudžuka, heljdinog brašna (pre polaska za Beograd)

Prijave i rezervacije u prostorijama Udruženja Penzionerski servis, ulica Radoslava Grujića br. 3 (bivša Božidar Adžije) zgrada Božidarca, I sprat, kancelarija 13, svakog radnog dana od 9 – 15 časova tel: 011/ 285-00-05

Obavezne rezervacije i uplate do utorka 11.09.2018. god. (ili do popune mesta) a brojevi sedišta se određuju prema redosledu uplata.
Nakon 11.09. rezervacije koje su izvršene bez uplate poništavaju se.
Uplate za izlet se mogu izvšiti i na račun Udruženja:
– Svrha uplate: Izlet 15.i 16.09.2018. broj osoba___
– Primalac: Udruženje Penzionerski servis
– Račun: 265-6540310000192-15
– Iznos: 5.720 (x broj osoba)
– Poziv na broj: (broj Vaše Penzionerske Popust Kartice)

 

Pogledajte neke od foto galerija sa prošlog izleta na Uvac 11 i 12.avgust 2018

 

 

 

Još jedan termin izleta „Krstarenje Đerdapskom klisurom“ – subota, 01. jun 2019. god.

Nastavljamo da putujemo i da se družimo novi izlet za članove...

Još jedan termin za izlet “Lepote Podrinja i Mačve” – subota, 20.04.2019. god.

Nastavljamo da putujemo i da se družimo novi izlet za članove...

Nastavljamo da putujemo – Stazama kneginje Milice – subota, 11. maj 2019. god.

Nastavljamo da putujemo i da se družimo novi izlet za članove...

Manastir Tumane i krstarenje Đerdapskom klisurom – subota, 25. maj 2019. god.

Nastavljamo da putujemo i da se družimo novi izlet za članove...