Vrnjačka Banja – Hotel Merkur

Internet: www.vrnjcispa.rs 

face

Kompletne cenovnike možete preuzeti u prostorijama udruženja. Za adresu i kontakt telefone kliknite OVDE.


 Vrnjačka Banja – Specijalna bolnica “Merkur” 

 

   Da je Merkur društveno odgovorna ustanova potvrđuje činjenica da godinama unazad otvara vrata ne samo svojim gostima već i svim posetiocima Vrnjačke Banje.

   Sve banje u Srbiji, pa i Vrnjačka Banja, počele su da rastu iz vode, lekovite, blagorodne, vode iz samog srca zemlje, i da se svijaju oko specijalnih bolnica, po kojima se banje i pamte i prepoznaju. Tako se i cela Vrnjačka Banja savila oko Merkura, svoje specijalne bolnice, koja je jedan od najjačih stubova njene turističke infrastrukture i njen ubedljivo najprepoznatljiviji deo.

   Jer Merkur nije samo savremeno opremljeno, međunarodno priznato lečilište, u kojem borbu za zdravlje uspešno vode udruženo i lekari i prirodni lekoviti faktori, zbog čega su naši rezultati u dijagnostici i lečenju bolesti organa za varenje, koštano-zglobnog sistema, kao i u prevenciji i lečenju dijabetesa – tako značajni. Merkur je i sjajno mesto i za sve one koji tragaju za relaksacijom, potpunim opuštanjem i revitalizacijom ili za fizičkim aktivnostima u preventivne svrhe, mesto u kojem se na mnogo čudesnih načina –  budi zdravlje. Spa centar Rimski izvor, Akva centar Voterfol, Fitnes centar Merkur Džim otkriće, sasvim sigurno, u svakom ko im se prepusti, jednog novog hedonistu, konačno probuđenog iz dugogodišnjeg sna!

   U Merkuru, koji čini zanimljiv mozaik različitih, inspirativnih mogućnosti, jer on je i atraktivan hotel sa bogatom restoranskom ponudom, i kongresni, i spa centar…, sve je podređeno onima koji u Vrnjačku Banju dođu vođeni potrebom da nađu lek ili željom da vrate i energiju i osmeh, a možda i da se – zaljube.

   I to ne važi samo za one koji su odseli u Merkuru i već po toj osnovi imaju mnoštvo pogodnosti. Kao društveno odgovorna ustanova, Merkur je otvorio svoja vrata i svim gostima Vrnjačke Banje koji mogu da koriste medicinske, velnes, i sve ostale usluge. Gosti Vrnjačke Banje koji ne znaju za čudotvorne blagodeti prirode imaju mogućnost da ih upoznaju i koriste, upravo u Merkuru, kao i da shvate da doći u Banju ne znači samo šetati promenadom i predivnim banjskim vrtovima, posećivati svečanosti i kulturno leto, već prvenstveno doći po zdravlje, koje potiče direktno iz prirode.

Dr sci. med. Dejan Stanojević,
direktor SB Merkur                                                                                                                                                            

   Merkur predstavlja najsavremeniju medicinsku službu za prevenciju, dijagnostiku, lečenje i rehabilitaciju bolesti organa za varenje, šećerne bolesti i bolesti koštano-zglobnog sistema, sa modernim objektima za smeštaj posetilaca tokom cele godine.

   Lekovite mineralne vode, lekovito mineralno blato, savremene dijagnostičke metode, visokospecijalizovan medicinski tim i najsavremeniju medicinska opremu, Merkur je uspešno objedinio i razvio vrhunske zdravstvene i velnes pakete prilagođene svakom pojedincu.

   Iako je medicina primarna usluga Merkura, u Merkurovim objektima borave i gosti koji žele da uživaju u mnogobrojnim velnes sadržajima, kao i savremenim kozmetičkim, aparaturnim i drugim procedurama iz oblasti estetike, ali i oni koji žele samo da budu smešteni u Merkuru. Uravnoteženje, osmeh, obnovljena energija, stručno znanje i iskustvo, dijagnostika i terapija, relaksacija – to je zdravlje. I to je ono što Merkur nudi.

Za članove Udruženja Penzionersi servis poseban popust:

Udruženje Penzionerski servis za svakog svog člana pored omogućavanja popusta obavlja i:

– proveru slobodnog termina i smeštajnog kapaciteta

– dobijanje rezervacije

– dobijanje predračuna

– pripremu kompletne dokumentacije za besplatni vaučer Ministarstva turizma

– predaju zahteva za besplatni vaučer Ministarstva turizma

Kompletnu pripremu dokumentacije i predaju zahteva za dobijanje besplatnog vaučera Ministarstva turizma za svoje članove obavlja Udruženje.

Član Udruženja uplate iz cenovnika vrši direktno prema banji a ne prema Udruženju.

 

Primer: objekat Merkur novi, Merkurov medicinski paket, dvokrevetna soba

merkur popust

 

 

 

 

Kompletne cenovnike možete preuzeti u prostorijama Udruženja.

U ponudi smeštaja su:
 – objekat “Novi Merkur”, Merkurov medicinski paket, jednokrevetne i dvokrevetne sobe  
– objekat “Novi Merkur”, polupansion,  jednokrevetne i dvokrevetne sobe  

–  Merkurov medicinski paket obuhvata: smeštaj, ishrana na bazi pansiona (tri obroka), 1 lekarski pregled i redovne vizite lekara, dežurna medicinska sestra 24 sata, konzumiranje mineralnih voda, 3 puta fizikalne procedure dnevno, 1 put laboratorijske analize i plaćena boravišna taksa i osiguranje i poklon usluge

– klasičan polupansion namenjen je gostima koji ne koriste medicinske usluge i obuhvata: smeštaj i ishrana na bazi polupansiona, plaćena boravišna taksa i osiguranje i poklon usluge

– Boravak min. 7 dana

 U cenu nije uključeno:
– Adm. troškovi 60 din/dan i plaćaju se prilikom rezervacije

BROJ MESTA PO OVIM CENAMA JE OGRANIČEN

Dodajte vaš komentar

Banja Ždrelo – 16.02.2019 -Jednodnevni Izlet

Nastavljamo da putujemo i da se družimo – novi izlet za...

Godišnji plan izleta za članove Udruženja Penzionerski servis u 2019. god.

Plan izleta u 2019. god. za članove Udruženja Penzionerski servis je...

Mimoze
Dani mimoze Herceg Novi, Manastir Ostrog, Budva, Baošići, Kotor

Nastavljamo da putujemo i da se družimo novi izlet za članove...

Prolom i Lukovska Banja – dodatni popust za članove Udruženja Penzionerski servis

Za članove Udruženja Penzionerski servis – od 11.04. – 21.04.2019. god....