Vrnjačka Banja – Hotel Merkur

Internet: www.vrnjcispa.rs 

face

Kompletne cenovnike možete preuzeti u prostorijama udruženja. Za adresu i kontakt telefone kliknite OVDE.


 Vrnjačka Banja – Specijalna bolnica “Merkur” 

 

   Da je Merkur društveno odgovorna ustanova potvrđuje činjenica da godinama unazad otvara vrata ne samo svojim gostima već i svim posetiocima Vrnjačke Banje.

   Sve banje u Srbiji, pa i Vrnjačka Banja, počele su da rastu iz vode, lekovite, blagorodne, vode iz samog srca zemlje, i da se svijaju oko specijalnih bolnica, po kojima se banje i pamte i prepoznaju. Tako se i cela Vrnjačka Banja savila oko Merkura, svoje specijalne bolnice, koja je jedan od najjačih stubova njene turističke infrastrukture i njen ubedljivo najprepoznatljiviji deo.

   Jer Merkur nije samo savremeno opremljeno, međunarodno priznato lečilište, u kojem borbu za zdravlje uspešno vode udruženo i lekari i prirodni lekoviti faktori, zbog čega su naši rezultati u dijagnostici i lečenju bolesti organa za varenje, koštano-zglobnog sistema, kao i u prevenciji i lečenju dijabetesa – tako značajni. Merkur je i sjajno mesto i za sve one koji tragaju za relaksacijom, potpunim opuštanjem i revitalizacijom ili za fizičkim aktivnostima u preventivne svrhe, mesto u kojem se na mnogo čudesnih načina –  budi zdravlje. Spa centar Rimski izvor, Akva centar Voterfol, Fitnes centar Merkur Džim otkriće, sasvim sigurno, u svakom ko im se prepusti, jednog novog hedonistu, konačno probuđenog iz dugogodišnjeg sna!

   U Merkuru, koji čini zanimljiv mozaik različitih, inspirativnih mogućnosti, jer on je i atraktivan hotel sa bogatom restoranskom ponudom, i kongresni, i spa centar…, sve je podređeno onima koji u Vrnjačku Banju dođu vođeni potrebom da nađu lek ili željom da vrate i energiju i osmeh, a možda i da se – zaljube.

   I to ne važi samo za one koji su odseli u Merkuru i već po toj osnovi imaju mnoštvo pogodnosti. Kao društveno odgovorna ustanova, Merkur je otvorio svoja vrata i svim gostima Vrnjačke Banje koji mogu da koriste medicinske, velnes, i sve ostale usluge. Gosti Vrnjačke Banje koji ne znaju za čudotvorne blagodeti prirode imaju mogućnost da ih upoznaju i koriste, upravo u Merkuru, kao i da shvate da doći u Banju ne znači samo šetati promenadom i predivnim banjskim vrtovima, posećivati svečanosti i kulturno leto, već prvenstveno doći po zdravlje, koje potiče direktno iz prirode.

Dr sci. med. Dejan Stanojević,
direktor SB Merkur                                                                                                                                                            

   Merkur predstavlja najsavremeniju medicinsku službu za prevenciju, dijagnostiku, lečenje i rehabilitaciju bolesti organa za varenje, šećerne bolesti i bolesti koštano-zglobnog sistema, sa modernim objektima za smeštaj posetilaca tokom cele godine.

   Lekovite mineralne vode, lekovito mineralno blato, savremene dijagnostičke metode, visokospecijalizovan medicinski tim i najsavremeniju medicinska opremu, Merkur je uspešno objedinio i razvio vrhunske zdravstvene i velnes pakete prilagođene svakom pojedincu.

   Iako je medicina primarna usluga Merkura, u Merkurovim objektima borave i gosti koji žele da uživaju u mnogobrojnim velnes sadržajima, kao i savremenim kozmetičkim, aparaturnim i drugim procedurama iz oblasti estetike, ali i oni koji žele samo da budu smešteni u Merkuru. Uravnoteženje, osmeh, obnovljena energija, stručno znanje i iskustvo, dijagnostika i terapija, relaksacija – to je zdravlje. I to je ono što Merkur nudi.

Za članove Udruženja Penzionersi servis poseban popust:

Udruženje Penzionerski servis za svakog svog člana pored omogućavanja popusta obavlja i:

– proveru slobodnog termina i smeštajnog kapaciteta

– dobijanje rezervacije

– dobijanje predračuna

– pripremu kompletne dokumentacije za besplatni vaučer Ministarstva turizma

– predaju zahteva za besplatni vaučer Ministarstva turizma

Kompletnu pripremu dokumentacije i predaju zahteva za dobijanje besplatnog vaučera Ministarstva turizma za svoje članove obavlja Udruženje.

Član Udruženja uplate iz cenovnika vrši direktno prema banji a ne prema Udruženju.

 

Primer: objekat Merkur novi, Merkurov medicinski paket, dvokrevetna soba

merkur popust

 

 

 

 

Kompletne cenovnike možete preuzeti u prostorijama Udruženja.

U ponudi smeštaja su:
 – objekat “Novi Merkur”, Merkurov medicinski paket, jednokrevetne i dvokrevetne sobe  
– objekat “Novi Merkur”, polupansion,  jednokrevetne i dvokrevetne sobe  

–  Merkurov medicinski paket obuhvata: smeštaj, ishrana na bazi pansiona (tri obroka), 1 lekarski pregled i redovne vizite lekara, dežurna medicinska sestra 24 sata, konzumiranje mineralnih voda, 3 puta fizikalne procedure dnevno, 1 put laboratorijske analize i plaćena boravišna taksa i osiguranje i poklon usluge

– klasičan polupansion namenjen je gostima koji ne koriste medicinske usluge i obuhvata: smeštaj i ishrana na bazi polupansiona, plaćena boravišna taksa i osiguranje i poklon usluge

– Boravak min. 7 dana

 U cenu nije uključeno:
– Adm. troškovi 60 din/dan i plaćaju se prilikom rezervacije

BROJ MESTA PO OVIM CENAMA JE OGRANIČEN

Dodajte vaš komentar

Apoteke Automobili Banje Hrana i piće Laboratorije Medicinsko tehnička pomagala Muzeji Naručivanje telefonom Obuća i odeća Optika Ortopedska pomagala Ostalo Pozorišta Stomatologija Trgovinski lanci Turizam Zdravstvo
oktopod travel
Oktopod Travel – Za članove Udruženja posebni popusti na sve turističke aranžmane

Popust 10% na generalno sve usluge i mogucnost placanja putem administrativne...

Manastirski med
Манастирски производи за чланове Удружења Пензионерски сервис

Манастирски производи за чланове Удружења Пензионерски сервис из манастира „ПРЕОБРАЖЕЊА ГОСПОДЊЕГ“код...

fizikalna terapija popust
Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju “ASCENDENS”

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 106/1 Telefon: 063 231 988, 011/314 8563...