NOVOGODIŠNJA AKCIJA stomatološke ordinacije „Dental BB“ za članove Udruženja Penzionerski servis

Adresa: Admirala Geprata 13, Beograd
Telefon: 
011/66 84 658, 063/300 585
Internet:
 www.dentalbb.rs
Email: dentalbb@gmail.com
face

 

NOVOGODIŠNJA AKCIJA stomatološke ordinacije „Dental BB“ za članove Udruženja Penzionerski servis

Stomatološka ordinacija „Dental BB“ je u dogovoru sa Udruženjem Penzionerski servis odlučila da Vam ponudi akciju u kojoj bi ste dobili dodatnih 10% popusta na već postojećih 20% na protetske usluge i besplatne preglede za članove Vaše porodice.

Akcija traje do 31.12.2017. god.

Starenje je prirodan, fiziološki proces koji kod ljudi različito napreduje. Dolazi do brojnih promena organa i slabljenja njihovih funkcija. Tako se javljaju i promene u usnoj šupljini, kao što su gubitak zuba, što otežava žvakanje, propadanje čula ukusa, usled čega se sve manje oseća ukus hrane, smanjuje se lučenje pljuvačke. Da bi ste rešili probleme koje imate, stomatološka ordinacija „Dental BB“ je u dogovoru sa Udruženjem Penzionerski servis odlučila da Vam ponudi akciju u kojoj bi ste dobili dodatnih 10% popusta na već postojećih 20% na protetske usluge i besplatne preglede za članove Vaše porodice.


Za sve korisnike Penzionerske Popust kartice , u stomatološkoj ordinaciji DENTAL BB, omogućen je popust od 20% na protetske i hirurške usluge i 20 % na sve ostale usluge.Popust važi i za članove porodica korisnika Penzionerske Popust Kartice.


 

Dental BB stomatološka ordinacija nalazi se u ulici Admirala Geprata br.13 u Beogradu, opština Savski Venac. Vlasnik ordinacije je dr Biljana Božić, koja se privatnom praksom bavi dvadeset dve godine.

Od samog početka, a tako i danas, želja nam je da privatnoj stomatološkoj praksi damo jednu novu dimenziju. Na prvom mestu kvalitetnom i stručnom uslugom, kao i posebnim pristupom pacijentima bilo kog životnog doba oni bili.

Potrudili smo se da se u našem ambijentu osećate prijatno, da kod nas dolazite bez straha, a od nas odlazite zadovoljni. I pored svog stalnog sastava Dental BB – stomatološka ordinacija angažuje eminentne stručne saradnike sa Stomatološkog fakulteta.

Cilj ordinacije je da naši pacijenti budu cele porodice, što znači da deca od najranijeg uzrasta sa svojim roditeljima krenu u posetu i upoznavanje ordinacije i lekara, a potom postanu i sami pacijenti.

Pozivamo Vas da nas posetite i da na jednom mestu, uz posebne pogodnosti, razrešite svoje probleme vezane za izgled i zdravlje Vaših zuba.

Dodajte vaš komentar

Apoteke Automobili Banje Hrana i piće Laboratorije Medicinsko tehnička pomagala Muzeji Naručivanje telefonom Obuća i odeća Optika Ortopedska pomagala Ostalo Pozorišta Stomatologija Trgovinski lanci Turizam Zdravstvo
Kurs računara za penzionere
Umesto 7.000 din. kurs za obuku za rad na računaru za 2.180 din!

Drage naše kolege penzioneri, Koliko god mi bežali od novih tehnologija...

bolesti zglobova
Besplatno savetovalište za probleme sa zglobovima

Petak 3. novembar 2017.     

dental bb
NOVOGODIŠNJA AKCIJA stomatološke ordinacije „Dental BB“ za članove Udruženja Penzionerski servis

Adresa: Admirala Geprata 13, Beograd Telefon: 011/66 84 658, 063/300 585 Internet: www.dentalbb.rs Email:...