Cubano Recovery – Losion za zarastanje rana

CUBANO RECOVERY – ZAŠTO JE VAŽNO BRiNUTi O ZDRAVLJU KOŽE ?

Naše telo je pokriveno kožom, površine 1,5-2 m kvadratna, ona spada u naše najveće organe sa vrlo značajnim funkcijama zaštite  od raznih uticaja spoljašnje sredine. Koža učestvuje  u detoksikaciji, preko nje dišemo,  sprečava se gubitak tečnosti i elektrolita, reguliše telesna temperatura, primaju se nadražaji,  vrši se preraspodela krvi.

Cubano recovery losion

cubano recovery

Koža poseduje svoj imunitet i integritet, ima svoju građu, poseduje prirodnu odbranu,  (pH vrednost-kiselost, prirodni antibiotik kože – dermcidin, kao i hormon kože –solitrol, antioksidante..). Preko kože registrujemo dodir, toplo, hladno i bol, to uslovljava naš subjektivni osećaj kao i promene koje se vide a potiču iz nje,kao što su  svrab,  osip, mrlje, infekcije, promene u građi, otok, crvenilo, pigmentacije.

Kada oslabi samoodbrana kože, a i organizma zbog bolesti, a sa godinama starosti dodatno, uspori se proces regeneracije, pojavljuju se dobro poznate bolesti i reakcije kao herpes, koprivnjača, ekcem, stanje posle ujeda insekta, opekotine, psoriaza, osip , razne povrede, akne, atletsko stopalo i druge gljivične infekcije na koži i noktima, seboroična keratoza,regija ispod pazuha,genitalna regija, hemoroidi, neurodermatitis, kod aftoznih promena u ustima, degenerativne promene usled loše cirkulacije i promenjenog metabolizma, kao kod dijabeta- gangrena, i kod dekubita  koji je posledica dugotrajnog lečenja.

Kod ovih promena na koži i sluzokoži treba  potstaknuti-ubrzati sintezu proteina, ubrzati regeneraciju, detoksikaciju, epitelizaciju-obnovu oštećenog , popraviti cirkulaciju i ishranu tkiva, zaustaviti razvoj infekcije. To je moguće podstići jedino potpuno prirodnim sastojcima koje nanosimo u malim količinama,  a koji prodiru u njene strukture, delujući na nivou ćelije baktericidno, antivirusno,  antioksidantno, dovode do obnove struktura kože, poboljavaju cirkulaciju i detoksikaciju, doniraju kiseonik i daju zdrav izgled kože.

Upravo tako deluje jedinstveni potpuno prirodni  losion CUBANO RECOVERY  koji u svom satavu ima zeolit,  jone srebra i prirodne aminokiseline. Njihovo udruženo delovanje na  bakterije, viruse, gljivice, protozoe i produkte njihovog izlučivanja, u ćeliji i van ćelije, ubrzava zarastanje rana podstiče sintezu proteina vraćajući zdravlje koži.

Ovaj proizvod proizvodi i distribuira Interhealth Products iz Beograda.

Izlet “Vršac i Bela Crkva – lepe varoši laganog ritma” – subota, 06. jul 2019. godine

Nastavljamo da putujemo i da se družimo novi izlet za članove...

Novi termin za izlet “Krstarenje Đerdapskom klisurom“ – nedelja 30.06.2019. god.

Nastavljamo da putujemo i da se družimo novi izlet za članove...

Izlet: subota 20. jul 2019. god. – Smederevska tvrđava, Srebrno jezero, Viminacijum

Nastavljamo da putujemo i da se družimo novi izlet za članove...

Besplatan obilazak muzeja uz stručno vođenje muzejskih stručnjaka

Za članove Udruženja Penzionerski servis besplatan obilazak muzeja uz stručno vođenje...