Auto delovi popust – Auto S

Adresa: 011 3290 774, 063 227 380, 064 110 49 71
Telefon:
Cvijićeva 71, Beograd
Internet:
 www.autosbmw.co.rs 


Za sve korisnike Penzionerske Popust Kartice, Auto “S” odobrava 10% popusta za sve rezervne delove za sva vozila prilikom gotovinskog plaćanja. Popust se ne odnosi na artikle koji su već na popustu. Osim ovoga,odobravamo  i 5 % popusta na polisu obaveznog osiguranja prilikom registracije automobila.


popusti za auto delove

 

Auto delovi popust:

 
O nama:
Auto S je osnovan 1997. godine u Beogradu. Prvih 12 godina bavili smo se prodajom auto delova samo za BMW vozila. Osluškujući potrebe naših mušterija iz komšiluka, odlučili smo da dopunimo naš asortiman i auto delovima za ostale marke automobila.Ukoliko nemate svog majstora i potrebna Vam je ugradnja auto delova koje kupite kod nas,imamo i majstora koji će to uraditi po korektnim cenama.Kako bi i dalje išli u korak sa potrebama naših mušterija, od jula meseca ove godine se bavimo i registracijom vozila.Dakle, pored toga što kod nas možete kupiti auto delove za sve marke automobila, obaviti servis i ugradnju, takođe možete uraditi i kompletnu registraciju vozila, osiguranje, tehnički pregled sa nalepnicom, bez odlaska u policiju.Tu smo i da za Vas, po potrebi, a po korektnim cenama, odradimo sve prateće poslove oko registracije: ugovore o kupoprodaji automobila, ovlašćenja, odlazak u MUP radi podnošenja zahteva a potom i preuzimanje nove saobraćajne dozvole, tablica, nalepnice, uz ovlašćenje koje se overi kod notara, koji je takođe u blizini naše radnje.

Trudili smo se u proteklih 20 godina, da kroz razgovore sa našim mušterijama, prepoznamo i njihove potrebe, uvažimo sugestije i savete, i u skladu sa tim svakodnevno radimo i trajemo.

Za nas je najvažnije da naše mušterije budu zadovoljne, jer zbog njih i postojimo,a svaka zadovoljna mušterija je naša najbolja reklama.

Sve češće nas posećuju i penzioneri, pa smo razmišljajući kako da njima dodatno izađemo u susret, naišli na Penzionerski Servis i odlučili da napravimo saradnju, koja će našim najstarijim,a često i najugroženijim sugrađanima da pored svih navedenih usluga, omgući povoljnosti pri plaćanju. Dakle, ukoliko imate čekove – možete njima plaćati na rate,a ukoliko plaćate gotovinom odobravamo popust.

Auto delovi popust je omogućen Penzionerima koji poseduju Penzionersku popust karticu,  pri gotovinskom plaćanju. 

  1. na kupovinu auto delova 10%
  2. na polisu obaveznog osiguranja pri registraciji automobila 5%

Dodajte vaš komentar

Apoteke Automobili Banje Hrana i piće Laboratorije Medicinsko tehnička pomagala Muzeji Naručivanje telefonom Obuća i odeća Optika Ortopedska pomagala Ostalo Pozorišta Stomatologija Trgovinski lanci Turizam Zdravstvo
oktopod travel
Oktopod Travel – Za članove Udruženja posebni popusti na sve turističke aranžmane

Popust 10% na generalno sve usluge i mogucnost placanja putem administrativne...

Manastirski med
Манастирски производи за чланове Удружења Пензионерски сервис

Манастирски производи за чланове Удружења Пензионерски сервис из манастира „ПРЕОБРАЖЕЊА ГОСПОДЊЕГ“код...

fizikalna terapija popust
Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju “ASCENDENS”

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 106/1 Telefon: 063 231 988, 011/314 8563...